Log ind
Brugernavn

Kodeord
Opret en bruger!

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Seneste online
Tahu 00:47:18
Sommerfuglen Sonny 01:17:30
IndigoInversion 01:46:29
DS 02:05:58
Latios 02:58:08
DARKMEW 04:22:04
Ace Pryde 04:41:56
TL 05:06:54
RP 05:11:06
DM2 05:11:13
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 108
Nyeste bruger: Amkissra
Nye Pokémon Leak og officielt nyt!


Tidligere i dag blev et sæt af syv formodede Pokémon udgivet via videoer der skulle bakke deres troværdighed op, men intet officielt var blevet udgivet. Det er der så kommet nu i form af en video fra den officielle Japanske side og de nye Pokémon kan ses under læs mere.
Udover de nye Pokémon skal det nævnes at der i morgen, den 1 juli, kommer flere nyheder fra den officielle Pokémon hjemmeside klokken 15:00 dansk tid.
Nyt fra Pokemon Go!

Ved E3 fik vi nyt omkring Pokemon Go.

Som det første skal det nævnes at det endnu ikke er bekræftet om Pokémon GO kommer til Danmark, da Nintendos sociale netværks spil, Miitomo, endnu ikke har set dagens lys i Danmark. Hold det i mente når i læser den information vi på nuværende tidspunkt kan videre give fra E3 tidligere på måneden.
For at fejre 20 års jubilæet for Pokémon kommer Pokémon GO, til at starte med, kun til at indeholde Pokémon fra Generation I, men det er meningen at alle Pokémon med tiden kan fanges og ligesom i hoved spillene (Red, Blue, Yellow, ect.) så er sjældenhed taget med, så de Pokémon der er nemme at finde i hoved spillene er også nemme at finde i GO, mens dem der er sværere at finde bliver sværere at finde.
Der er meget fokus på hvordan man fanger Pokémon. Der vil være en lille ring under den Pokémon man prøver at fange og jo mindre den er jo nemmere er det. Samtidig får man mere exp alt efter hvordan man kaster Pokéballen.
Pokémon GO Plus bruger farver og vibrationer til at fortælle dig at der er en Pokémon i nærheden, hvilket gør det muligt at spille GO uden hele tiden at skulle tage din mobil frem. Dette var gjort for at give et større fokus på udforskning frem for at kigge på mobilen hele tiden. Det er muligt at klikke på knappen og fange en Pokémon, på GO Plus lyser grønt. Derefter vil den bevæge sig fra side til side og lyse i en regnbue farve, hvis man fanger den Pokémon der var i nærheden. Hvis man mislykkes vil den lyse rødt. GO Plus vil blive solgt i slutningen af juli og vil blive solgt i butikker og på nettet til $34,99 hvilket er ca. 229,95kr. og vil med tiden kunne tilsluttes Pokémon Sun og Pokémon Moon.
Udvikling i Pokémon GO kommer til at foregå på den måde at man fanger Pokémon og den Pokémon man fanger giver en bestemt type slik, som man derefter giver til den Pokémon for at udvikle den.
Det vil ikke være muligt at bytte ved udgivelsen, men det bliver muligt senere og der er planer om store events, hvor spillere mødes.
Pokémon GO er sat til udgivelse i slutningen af juli, men der er ingen bestemt dato.
Nyheder efter E3!


I år var Pokémon igen med ved E3, som de var tilbage i 2013 da Pokémon X og Pokémon Y udkom og det bød på mere end blot nye Pokémon og begyndelsen for Alola regionen og dens indbyggere. Der blev vist to nye Pokémon, features og en ny kamp format. Udover E3, så blev den officielle Pokémon hjemmeside også opdateret, hvilket gav os ny information om Magearna og en ny Pokémon.

Under ’Læs mere’ kan der findes yderligere information, samt billeder!
CoroCoro nyt og Zygarde former!


I dag er det nyeste udgave af CoroCoro blevet leaked og med det er der kommet to nye Pokémon.

Tryk på Læse mere for videre information!
Kort resumé af DM 2016
I forbindelse med DM, der blev afholdt i weekend fra d. 3. juni til 5. juni på Lumby skole nær Odense på Fyn, har vi valgt at lave en kort opsummering omkring eventet. Billeder og tekst kan findes under ''Læs mere''
Nyheder omkring Sun & Moon!


Som vi skrev for præcis en uge siden så har Pokémon opdateret deres officielle side for Pokémon Sun og Pokémon Moon. Disse opdateringer indeholder blandt andet navne på de to legendaries som man kan se på forsiden af henholdsvis Pokémon Sun og Pokémon Moon, mere information om Alola, samt features der kommer til at være i spillet.

Tryk på Læs mere for informationer omkring Sun & Moon
Radio interview!
Imorgen, cirka kl. 14, vil jeg, Ellechim, deltage i et kort interview på Universitetsradioen. Jeg skal blandt andet fortælle om mit forhold til Pokemon og det arbejde jeg er med til at lave her på siden. Det er et ganske kort interview, men ydermere er det altid dejligt at få spredt budskabet om Pokemon!
Interviewet ville også kunne downloades som podcast, på følgende side: universitetsradioen.dk

Find radio indslaget under "Læs Mere"