Log ind
Brugernavn

Kodeord
Opret en bruger!

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Seneste online
Callary
Hassel 00:26:41
RP 04:45:40
DM2 10:30:13
Tahu 19:07:09
Maisy 1 Dag
TL 3 Dage
Ryo 3 Dage
Mickel 1 Uge
Black Celebi 2 Uger
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 1
Callary

Antal brugere: 135
Nyeste bruger: Lucy
Detektiv Pikachu kommer til det store lærred og Pokémon Sun/Moon nyt!


Legendary Pictures og Pokémon Company har startet et partnerskab der har til formål at bringe en live-action Pokémon film til det store lærred, hvilket skal gøres gennem Detektiv Pikachu. Indtil videre holder de kortene tæt ind på kroppen, men filmen vil gå i produktion i 2017.
I vesten vil filmen blive udgivet af Universel Pictures og i Japan vil filmen blive udgivet af Toho, der tidligere har arbejdet sammen med Legendary Pictures da de lavede et reboot af Godzilla.Ud over Detektiv Pikachu er det også kommet ud at d. 1 august kommer der endnu en ladning nyheder om Pokémon Sun/Moon og som sædvanligt vil disse nyheder blive frigivet kl. 15 dansk tid.
Nye Pokemoner!


D. 19. juli var der igen nye pokémoner på banen og Nintendo har i dette tilfælde givet os engelske navne på et par af dem og præsenteret os for fire nye pokémon der kan læses mere under ”Læs mere”

Den tilhørende video viser en kort præsentation af pokémonerne i kamp.
Seneste Pokemoner!


Pokémon fortsætter med at dele ud af sig og har i løbet af kort tid fremvist tre nye pokémon.
Tryk på ”Læs Mere” for at se de nye pokémon og infoen omkring.
Pokemon GO første indtryk
Pokemon GO er den nyeste trend der spreder sig som ikke set i mange år, APPen der for nogle dage siden blev tilgængelig i Australien og USA har grebet verden med storm og sikret sig rekord download tal på bare få timer.
Spillet var annonceret for Europa og andre lande men er nu blevet rykket på ubestemt tid på grund af server problemer og overbelastninger, på grund af uoverskueligt mange mennesker der gerne vil nyde spillet. Dette har dog ikke hindret mange i via omveje at hente appen ned og få et indtryk af hvad APPen har at byde på, og jeg er en af dem!

SIDSTE NYT d. 16/7-2016 kan Pokémon Go downloades fra Google Play og App Store, hvilket betyder, at spillet nu officielt er udkommet i Danmark. Eller sagt på en anden måde: Nu behøver man ikke downloade det via den uofficielle APK portal, nu kan man få det direkte.

Læs om de første indtryk af spillet under "Læs Mere"
Nye Pokémon Leak og officielt nyt!


Tidligere i dag blev et sæt af syv formodede Pokémon udgivet via videoer der skulle bakke deres troværdighed op, men intet officielt var blevet udgivet. Det er der så kommet nu i form af en video fra den officielle Japanske side og de nye Pokémon kan ses under læs mere.
Udover de nye Pokémon skal det nævnes at der i morgen, den 1 juli, kommer flere nyheder fra den officielle Pokémon hjemmeside klokken 15:00 dansk tid.
Nyt fra Pokemon Go!

Ved E3 fik vi nyt omkring Pokemon Go.

Som det første skal det nævnes at det endnu ikke er bekræftet om Pokémon GO kommer til Danmark, da Nintendos sociale netværks spil, Miitomo, endnu ikke har set dagens lys i Danmark. Hold det i mente når i læser den information vi på nuværende tidspunkt kan videre give fra E3 tidligere på måneden.
For at fejre 20 års jubilæet for Pokémon kommer Pokémon GO, til at starte med, kun til at indeholde Pokémon fra Generation I, men det er meningen at alle Pokémon med tiden kan fanges og ligesom i hoved spillene (Red, Blue, Yellow, ect.) så er sjældenhed taget med, så de Pokémon der er nemme at finde i hoved spillene er også nemme at finde i GO, mens dem der er sværere at finde bliver sværere at finde.
Der er meget fokus på hvordan man fanger Pokémon. Der vil være en lille ring under den Pokémon man prøver at fange og jo mindre den er jo nemmere er det. Samtidig får man mere exp alt efter hvordan man kaster Pokéballen.
Pokémon GO Plus bruger farver og vibrationer til at fortælle dig at der er en Pokémon i nærheden, hvilket gør det muligt at spille GO uden hele tiden at skulle tage din mobil frem. Dette var gjort for at give et større fokus på udforskning frem for at kigge på mobilen hele tiden. Det er muligt at klikke på knappen og fange en Pokémon, på GO Plus lyser grønt. Derefter vil den bevæge sig fra side til side og lyse i en regnbue farve, hvis man fanger den Pokémon der var i nærheden. Hvis man mislykkes vil den lyse rødt. GO Plus vil blive solgt i slutningen af juli og vil blive solgt i butikker og på nettet til $34,99 hvilket er ca. 229,95kr. og vil med tiden kunne tilsluttes Pokémon Sun og Pokémon Moon.
Udvikling i Pokémon GO kommer til at foregå på den måde at man fanger Pokémon og den Pokémon man fanger giver en bestemt type slik, som man derefter giver til den Pokémon for at udvikle den.
Det vil ikke være muligt at bytte ved udgivelsen, men det bliver muligt senere og der er planer om store events, hvor spillere mødes.
Pokémon GO er sat til udgivelse i slutningen af juli, men der er ingen bestemt dato.
Nyheder efter E3!


I år var Pokémon igen med ved E3, som de var tilbage i 2013 da Pokémon X og Pokémon Y udkom og det bød på mere end blot nye Pokémon og begyndelsen for Alola regionen og dens indbyggere. Der blev vist to nye Pokémon, features og en ny kamp format. Udover E3, så blev den officielle Pokémon hjemmeside også opdateret, hvilket gav os ny information om Magearna og en ny Pokémon.

Under ’Læs mere’ kan der findes yderligere information, samt billeder!