Log ind
Brugernavn

Kodeord
Opret en bruger!

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Seneste online
RP 05:38:32
DM2 07:20:03
Black Celebi 19:21:57
TL 2 Dage
Mickel 2 Dage
Hassel 1 Uge
Tahu 1 Uge
Latios 4 Uger
Pikachu 4 Uger
CardsDirect 5 Uger
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 134
Nyeste bruger: CardsDirect
Nyt om Pokemon Sun & Moon!
Som det første er der dukket flere nye pokémon op for Alola regionen;

Orichorio er en Dancing Pokémon der kommer i fire forskellige former, der hver har bestemte typekombinationer; Baile Style der er en Fire/Flying type, Pom-Pom Style der er en Electric/Flying type, Pa´u Style der er en Psychic/Flying Style og Sensu Style der er en Ghost/Flying style. Hver Style findes på forskellige øer men der vides ikke på hvilke de forskellige fugle findes. Til fældes er dog at de har angrebet Revelation Dance der forvandler angrebet om til den type den bestemte pokémon er. (Fire, Electric, Psychic eller Ghost). Også fælles for dem er deres nye Abillity Dancer der kopiere en modstanderes angreb der er under betegnelsen dance (Alle angreb der har Dance i navnet)

En ny pokémon; Minior, en Meteor Pokémon er en Rock/Flying Type Der har den nye abillity Shields Down. Dens abillity gør at den har høj defensiv kraft og er beskyttet mod status men så snart dens HP er under halvt taber den sit skjold og er bedre stillet til at angribe. Denne pokémon kommer i mange farver, og man ved ikke hvilken man får, før skjoldet er af.

Den næste Pokémon Gumshoos er en udvikling til Yungoos, det er en Stakeout Pokémon med samme abillitys som sin mindre udvikling, nemlig Stakeout og Strong Jaw. Den er en Normal type (Hvornår og hvordan Yungoos udvikler til til Gumshoos vides ikke)

De næste er et par, Fomantis, en Sickle Grass Pokémon og dens udviklede form Lurantis en Bloom Sickle Pokémon. Begge er de af typen Grass og har begge Leaf Guard som abillity (Hvordan en Fomantis udvikler sig til en Lurantis vides ikke)

Den sidste nye Pokémon i dag er Mudbray, en Donkey pokémon og den uudviklede form af Mudsdale. Ligesom Mudsdale har den typingen Ground og har samme abillitys; Own Tempo og Stamina (hvordan denne udvikling finder sted vides ikke)

MEN… vi er slet ikke færdige

Et par gamle Kanto Pokémon har fået pustet nyt liv i sig og har fået nye typings og looks… Disse er kendt som Alolan pokémon og har tilpasset sig regionens klima og ser derfor helt anderledes ud

Den første er Exeggutor der foruden en ny race har fået nyt design, typing og abillity. Den har fået en ny abillity; Frisk og er nu en Grass/Dragon type frem for sin normale Grass/Psychic. (Hvordan denne Pokémon får sin Alolan form vides ikke)

De næste er Vulpix og Ninetales der også har fået en makeover. Før hvor de begge var Fire Types er Alolan Vulpix nu en Ice type, og den udviklede Alolan Ninetales er en Ice/Fairy pokemon. Begge har de fået den nye abillity Snow Cloak og lever på de kolde bjerge i Alola (Hvordan Alolan Vulpix bliver til Alolan Ninetales vides ikke)

De sidste to Alolan Pokémon der blev vist er Alolan Sandshrew og Alolan Sandslash der før var Ground types men nu begge er blevet Ice/Steel Types og ligesom Alolan Vulpix og Ninetales har de også Snow Cloak som abillity (Det vides ikke hvordan disse Pokémon udvikler sig)

Men vi er ikke færdige endnu

I spillet er der nu noget der hedder Poké Ride, bestemte Pokémon du kan låne og ride på bestemte steder i regionen. Der vides ikke præcis hvor mange, men de vi ved at; Charizard, Sharpedo, Mudsdale og Stoutland kan lånes og rides på.

Til sidst er lidt af kamp systemet og Alola regionenes liga blevet vist og afsløret.
I Alola regionen tager unge mennesker på; The Island Challenge, en rejse rundt alle øerne for at klare forskellige opgaver der dog ikke kun er kamp, men kan være mange andre ting såsom at teste din viden eller finde ting til andre. Du kan ikke klare disse udfordringer på normale måder.
For enden af hvert ’Trial’ venter der en kamp mod en Totem Pokémon, en meget større Pokémon end normal med en mystisk aura om sig der gør den i stand til at bringe andre Pokémon med ind i kampen for at gøre opgaven sværere.
Når du har klaret nok ’Trials’ vil du blive testet mod en Kahuna, en leder af den ø du er på. For at bevise dit værd skal du klare denne leder for at fortsætte til den næste ø hvor en nu udfordring venter dig.

Sidst men ikke mindst blev en ny feature afsløret. De kaldes Z-moves og er et stærkt angreb som kun kan bruges én gang per kamp. Hver type har et Z-move, men det vides ikke, om alle pokémon kan bruge Z-moves. (Hvilken type Z-moves en pokémon med mere end en typing bruger, vides ikke)Kommentarer
#1 | DARKMEW d. 03 August 2016 17:13:57
elsker Alola formerne, det dejligt at se hvad de har gjort med de gamle isar Vumpix elsker jeg. fra fire til ice ^_^ yes isar da ice er dem vi har mindst af.
min bekymring er så at de ligesom med Mega ender med næsten ikke at give os flere "nye" pokemon men kun redesigner en masse gamle.
og med mindre vi slet ingen nye mega rigtig får (som jeg dog tvivler på) så vil det nok betyde at vi ikke skal regne med at se mange nye Pokémon.

Exeggutor elsker jeg faktisk også rigtig meget da dens pokedex indlæg har hintet til det siden emerald.

hvad angår de nye fugle så kan jeg også godt lide dem rigtig megt, men det var noget af en "form" opdatining vi fik der... alle pokemon vær næsten kun forskellige forme eller gamle med nye forme.

formene giver dog mulighed for at nintendo kan gøre en masse nu og det giver go mening efter min opfattelse (dog ikke at andre regioner ikke har frembragt det samme)
#2 | Tamoco d. 03 August 2016 17:35:44
Jeg synes det er mega genialt med Alola formerne... og jeg som troede Vulpix ikke kunne blive mere nuttet! Love

Det med at der højst sandsynligt ikke findes HMs længere kan jeg godt lide - nu behøver man ikke at have en HM slave med sig eller bruge HMs på sit team.

Som det ser ud nu så tror jeg desværre ikke der kommer Mega Pokémon i Sun & Moon. Jeg håber det, men jeg tror det ikke. Z-Move/power er nok ment til at erstatte Mega Pokémon, da man ligesom Mega udvikling kun kan bruge et Z-Move per battle.

Jeg ser mere og mere frem til at spille Sun & Moon, og jeg håber at vi snart får starter udviklingerne leaket af Nintendo - hvis ikke dem der allerede er leaket er de officielle fuld udviklinger, hvilket jeg tror det er. Mon ikke vi får det at vide d. 12. august?
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.