Log ind
Brugernavn

Kodeord
Opret en bruger!

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Seneste online
DM2 00:21:41
Callary 02:12:39
Hassel 02:38:24
RP 06:57:23
Tahu 21:18:52
Maisy 1 Dag
TL 3 Dage
Ryo 3 Dage
Mickel 1 Uge
Black Celebi 2 Uger
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 135
Nyeste bruger: Lucy
PokeMania's regler


§1 - Formål med PokeMania.dk
§1.1 - PokeMania.dk Har til formål at skabe et community til danske Pokémon fans. Siden er oprettet og drives af en lille gruppe frivillige danske Pokémon entusiaster, med det formål at informere om Pokémon nyheder og give danske Pokémon fans endnu et mødested. Dette gøres ved at bringe nyheder fra Pokémon verdenen samt ved at opretholde forum og eventuelt chat muligheder så brugerne indbyrdes kan diskutere Pokémon emner og udveksle erfaringer om spil og lignende. Derudover kan siden have forskellige spil lignende muligheder og egenskaber som f.eks. Pokémon, Item shop, PokeDollar.


§2 - Generelle regler.

§2.1 - På hele siden skal der bruges et pænt og høfligt sprog. Vi hænger os ikke så nøje i om stavningen er rigtig, når blot man forstår hvad der menes. Indlæg med væsentlige og betydnings forstyrrende fejl, kan blive redigeret eller slettet.
§2.2 - PokeMania.dk er for alle aldre. Derfor må der ikke forekomme tekster, billeder eller lignende som vurderes som ikke egnet for børn/unge.
§2.3 - Det ikke tilladt at chikanere brugere eller personale, kommunikation skal holdes i en fornuftig tone.
§2.4 - Utilsigtet brug af PokeMania og dens systemer er ikke tilladt.
§2.5 - Brug af proxy servere, engangs mail systemer og lignende for at skjule sin identitet er ikke tilladt og kan medføre udelukkelse.
Brugerprofiler som oprettes eller drives fra udenlandske domæner vil blive spærret uden advarsel i forbindelse med mistanke om snyd
§2.6 - Kommunikation skal så vidt mulig foregå på dansk.
§2.7 - Pornografisk materiale og link til sådan er absolut ikke tilladt, det vil medføre omgående udelukkelse.
§2.8 - Det ikke tilladt at oprette mere end en bruger profil på siden.
§2.9 - Det ikke tilladt at videregive sine kontaktinformationer som f.eks. telefonnummer og emailadresse til andre brugere via forum, chat eller på profilen.
Den eneste måde den slags informationer må videregives, er via privat besked.
PokeMania fraråder dog at man overhovedet videregiver kontaktinformationer til andre brugere. Er man under 18 år skal man først tale med sine forældre om det, før man videregiver oplysninger.


§3 - Skriftlig Kommunikation.

§3.1 - Det er ikke tilladt at skrive flere indlæg lige efter hinanden i samme forum tråd/nyhed, mangler man at tilføje noget skal tidligere indlæg redigeres i stedet. Man må gerne skrive et nyt indlæg (dobbeltposte) i en tråd hvis der er gået 24 timer siden sidste indlæg.
§3.2 - Indlæg i forum og til dels også kommentarer til nyheder skal være i en debatform og ikke som små korte beskeder i chat format. Indlæg med en- og to stavelses ord skal undgås og svar til specifikke brugere skal klares via Privat Besked.
§3.3 - Indlæg i Quick besked og Chatten (såfremt den er tilgængelig) må gerne være korte. Quick besked må ikke bruges til længere varende samtaler mellem to individuelle brugere alene.


§4 - PokeManias systemer.

§4.1 - Det ikke tilladt at bruge Pokemanias systemer på en ikke tilsigtet måde.
§4.2 - Markedspladen er ikke beregnet til at lave PokeDollar overførsler, systemet er beregnet til at lave realistiske transaktioner med Pokémon mellem brugerne.
§4.3 - Tab i forbindelse med eventuelle fejlfunktioner i systemet vil generelt ikke blive refunderet. Opleves der fejl, bør det skrives i forum tråden der er beregnet til dette. Herefter vil en admin se på det og vurdere om og hvordan der skal handles på det.
§4.4 - Hvis det vurderes at en bruger skulle havde forsøgt at snyde eller bruge systemerne utilsigtet, vil det enten medføre at den pågældende brugers virtuelle ting som er optjent på siden vil blive slettet, eller en udelukkelse af brugeren.