Log ind
Brugernavn

Kodeord
Opret en bruger!

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Seneste online
Tahu 00:22:37
DARKMEW 00:40:25
RP 07:32:05
TL 19:55:01
rune2650 2 Dage
Swingking1978 1 Uge
IndigoInversion 3 Uger
Mickel 3 Uger
Pikachu 3 Uger
Ricco 5 Uger
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 127
Nyeste bruger: Swingking1978
Pokemon GO første indtryk
Mit første indtryk af spillet er blandet, jeg kan se potentialet og jeg vil virkelig gerne elske det (og er sikker på jeg ville) der er blot et stort problem for mig, eftersom jeg ikke bor i byen (ikke engang en lille landsby) så er der INGEN Pokémon at møde og heller ingen PokeStops.

PokeStops er utrolig vigtig for spillet fordi de giver brugerne små mængder PokeBalls, og andre items, men hvis man ikke har et eneste PokeStop i en større radius så betyder det at man er nødsaget til at bruge penge på spillet, som rent ud sagt er urimeligt i forhold til , at der i de støre byer er PokeStops for hver 200-500 meter (alt efter hvor man er)
Det ironiske er at PokeStops (for midt vedkommende) ikke er vigtige, da det område jeg bor i IKKE har en eneste Pokèmon at møde, jeg tog en lang tur for at se... og i lang tid troede jeg APPen var defekt da jeg hverken kunne se Pokémon der skulle vises i nærheden eller nogen PokeStop. men efter små 4-5 kilometer dukkede det første PokeStop op og først lige der efter begyndte der at poppe Pokémon op i min omgivelse.
Dette er IKKE optimalt, der er mange der super gerne vil nyde APPen og at vi i udkantsområdet ikke engang kan finde Pokémon er simpelthen skuffende.
Indtrykket lige nu er at der kun i tættere bebygget område dukker Pokémon op (med det mener jeg mere end hvor der står 10-12 huse!
I en landsby hvor der er 50-100 huse er der ikke et PokeStop fordi der ingen kirke eller seværdighed er!

Jeg kan ikke helt nøje fortælle om dette er tilfældet alle steder men jeg havde regnet med at man ville kunne finde Pokémon over alt, gå ud på en stor mark og mærke vinden over sine kinder, stå på stranden og vandre i skoven mens man udforsker de forskellige Pokémon man nu engang møder, og ikke kun i visse områder hvor der er huse nok i nærheden!
og hvad PokeStop angår så ville der være en simpel løsning til problemet... STOP med at gøre kun kirker, statuer og andre seværdigheder til PokeStop, lav det dog sådan at der aldrig er mere end 500-1000 meter til et PokeStop uanset hvor du er (og ja så ville mange af dem ikke være noget men så kunne belønningen også være det mindre for at aktivere dem) men helt at gøre det umulig for nogle folk at få ting til spillet uden at betale for det er bare skuffende. For folk der ikke bor i byerne er det mere end bare en gåtur om hjørnet for at få samme oplevelse som andre spillere.
Gyms er så også en ting, jeg så ingen gyms før jeg kom til en større by, der var så et par stykker men for mig er det minimum 7 kilometer bare for at finde en gym.

Jeg ville elske spillet og det var en god oplevelse, er sikker på mange vil få stor glæde af det, især jer i mindre landsbyer og storbyerne, men jeg har en bitter eftersmag i munden efter at havde haft fingrene i spillet.
Jeg ser frem til at spille meget mere men det er så begrænset til når jeg virkelig skal til de støre omliggende byer, for ellers bliver det dyrt (da jeg skal købe item for rigtige penge) og kun de samme 5 Pokémon jeg kan fange (som jeg stadig skal gå 2-4 kilometer for bare at kunne være heldig at møde dem)
Og lad os være ærlige, når jeg er undervejs i byen, så er det for at handle eller besøge venner ikke for at være på mobilen og rende gennem gaderne!
Mit store håb var at Pokémon Go ville give mig motivationen til at komme ud, ud af fordøren og starte min færd for at fylde PokeDexet og overtage nogle Gyms. men hvis jeg nærmest skal "rejse" bare for så meget som at finde en Pokémon mister spillet meget af sin charme...
Jeg troede at netop det at jeg boede på landet ville gøre at jeg kunne tage lang Gåtur i omegnen og i skovene, ved stranden og på marker og eng, men spillet tvinger mig stort set at opsøge byerne!

Jeg tror folks oplevelse med spillet vil være meget forskellig. bor man langt fra byerne så er spillet nærmest intet værd, men er man i bare de lidt støre byer så kan man stadig have en utrolig god oplevelse med spillet.
PokeStop genopfrisket efter få minutter så skulle man kun have 1-2 i sin by eller lige omkring sig kan man stadig få item igen og igen bare efter få minutter.
Jeg ved også at artiklen langt fra vil stemme over ens med 98% af dem der ender med at downloade spillet den dag det bliver tilgængeligt.

Hele konklusionen er nok den at spillet er godt, jeg kan se potentialet og måske er det mere skuffelsen over at jeg ikke kan spille det der trækker ned, men problemet med ikke at kunne finde Pokémon i 3-5 kilometers radius, ikke have nogen PokeStops og ingen Gyms er ret latterlig.
Ja nu er der nok mange af jer tænker (Så går du da bare det længere og får det mere motion ud af det) men for et spil der selv reklamerer med at Pokémon er omkring os og over alt, et spil der opfordre os til at gå ud i verden og finde Pokémon men der ingen er... det er bare modsigende.

Jeg vil gerne høre om andres oplevelser med spillet og hvis nogen bor på landet også har samme problem.
Det skal igen siges, i små byer med 100-300 indbygger er der også pokémon at møde (ihvertfald min erfaring) men ikke nødvendigvis PokeStops.
Jeg har planer om naturligvis at bruge spillet mere hvis jeg er undervejs men som spillet er nu har jeg ingen intention om at gå 10 kilometer hver dag får at kunne finde de samme 10 Pokémon igen og igen.
Kommentarer
#1 | Carol d. 10 July 2016 19:13:57
Jeg må sige at det mest skuffende for mig indtil videre, er den meget elendige launch. Jeg havde forventet at spillet tilgængeligt i alle lande fra dag 1. Jeg er begyndt at blive meget utålmodig. Jeg kommer normalt ikke ret meget ud, og jeg havde håbet på, at Pokémon Go ville kunne få mig ud, så jeg kunne få noget af den motion, som min krop nok trænger til.
Udover dette, så synes jeg at der skal være flere pokémoner tilgængelige udenfor byen, da pokémoner i spillene normalt bliver fanget der.
Jeg ved ikke, om jeg synes at spillet mangler kampe, da jeg endnu ikke har prøvet det, men det er da en stor del af de normale pokémon spil, som ikke er med.
#2 | DARKMEW d. 10 July 2016 19:24:40
Der er kamp med i spillet, i Gymsne kan man kampe (og tror også de laver så man sener kan kæmpe mod venner, inter er bekraftet men det ville under mig hvis ikke de gjore)
dog er kamp systemet i spillene meget basisk, man tapper på skarmen for at angribe og sviper til siden for at undvige... når en special attack er fyld holder man fingern på skarmen og angriber så med det til man igen kan bruge det...

de har sagt at de arbejder på trade funktionen og sener kommer der også pokemon fra andre generationer i spillet (de nok ikke med for at trakke på nostalgien) lige nu.
men de kommer også.
så der er opdateringer at se frem til, hvornår de kommer ved jeg dog ikke
#3 | Carol d. 10 July 2016 19:29:56
Jeg mente traditionelle kampe DM, både imod andre trænere og vilde pokémon. Smil

Jeg har læst en del om det, og alle de ting du nævner vidste jeg i forvejen. Smil
Jeg har endda allerede valgt et "Gym team", som kan ses på min profil herinde. Blink
#4 | Tamoco d. 10 July 2016 19:51:51
Jeg var heller ikke sådan rigtigt hypet omkring spillet, men når den udkommer tror jeg nok jeg vil blive glad for det. Lige nu tænker jeg bare "nårh okay" om spillet. Det ville helt klart hjælpe mig med at komme mere ud og få noget motion, så jeg håber at Slagelse er en stor nok by til at kunne finde PokéStops og fange Pokémon osv - nu hvor jeg nu flytter fra København til sommer.

Det jeg virkelig godt kan lide ved spillet er, at spillet kan være med til at finde nye venner. Læste en kommentar på Facebook om denne her fyr som var i en park i Texas for at fange Pokémon. Der var en hel masse andre som også var henne for at fange Pokémon, og pludselig finder de en Squirtle som alle åbenbart som løb og råbte efter - så spillet kan virkelig hjælpe folk med at finde nye venner og lærer mennesker med samme interesse at kende.
#5 | DARKMEW d. 10 July 2016 21:02:12
Slagelse er lange stor nok... det jeg 100% sikker på.
#6 | Tamoco d. 11 July 2016 00:22:21
Ja, det tænker jeg også det er, så man kan ikke andet end at håbe. Men jeg er ikke nervøs for at det bliver svært at fange Pokémon, finde PokéStops osv derover.
#7 | Gingerlicious d. 11 July 2016 19:50:26
Kalundborg har tre gyms og en del Pokestops (fik ikke set mig ret meget omkring, skulle se fodbold med nogle kammerater - der også endte med at downloade spillet)

Hvis Kalundborg har tre gyms og en del Pokestops, må større byer have endnu mere
#8 | IndigoInversion d. 13 July 2016 01:20:31
Lige nu befinder jeg mig på en lille ø med meget få mennesker. Her til aftes gik jeg mig en tur på 20 kilometer, og jeg fandt kun et enkelt Pokestop på hele øen, og der var kun 2 spawn områder. Et nær hvor jeg bor, og et nær havnen. De 6 kilometer imellem har ingen Pokemoner overhovedet.

Det er en rigtig fed app, og jeg elsker den indtil videre, men jeg skal nok lige tilbage til Aarhus før jeg kan sige noget mere konkret om den, haha.
#9 | DM2 d. 13 July 2016 10:21:24
Jeg har indtil videre gået ture i Sønderborg, Broager og Gråsten samt selvfølgelig i Avnbøl området hvor jeg bor. Det er ganske rigtigt at der ikke er meget at komme efter der hvor der ingen huse er, eller kun enkelte spredte huse. Men en ting som har overrasket mig en del, er at man faktisk får opdaget nogle seværdigheder og mindesmærker som man ikke anede eksisterede, så ud over at man få gået en hel del kilometer (som jo skulle være sundt) så får man også lige lidt kulturel undervisning med på vejen.
#10 | Ricco d. 18 July 2016 08:10:35
Jeg bor selv inde i en by og behøver ikke at gå særlig langt for at finde pokemoner eller Pokestops. Jeg synes dog at det er irriterende at der ikke spawner nær så mange pokemon ude i "vildmarken", da det burde være dér, der skulle være flest, selvom det dog er logisk at de propper flere pokemon ind der hvor flest bor. Jeg synes desuden at spillet er meget fedt Blink
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.