Log ind
Brugernavn

Kodeord
Opret en bruger!

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Seneste online
Tahu 00:43:49
Sommerfuglen Sonny 01:14:01
IndigoInversion 01:43:00
DS 02:02:29
Latios 02:54:39
DARKMEW 04:18:35
Ace Pryde 04:38:27
TL 05:03:25
RP 05:07:37
DM2 05:07:44
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 108
Nyeste bruger: Amkissra
Mega Stones til Mewtwo i S/M!


En mail fra "The Pokémon Company" forklarer hvordan vi skal "springe" ind i foråret med pokemon. I denne mail, reklamerede de med at man fra den 3. marts kan afhente hele to Mewtwo mega stones, nemlig Mewtwonite x og Mewtwonite y ved brug af kun én kode!

Koden er M2DESCENT og ved indløsning giver den dig begge mega sten i et Pokémon Sun eller Moon spil. Koden kan indløses én gang i hvert Sun og Moon spil.

Mewtwo kan ikke skaffes naturligt i hverken Pokémon Sun eller Moon, til gengæld kan man anvende Pokémon bank og Poké Transporter til at få en Mewtwo overført fra ens tidligere spil, for eksempel fra HeartGold eller SoulSilver.
Når man anvender Pokémon Bank bliver items automatisk fjernet fra Pokémonen så lige pt. er denne Event kode den eneste måde at få Mega Mewtwo X og Mega Mewtwo Y i Sun og Moon.

For hjælp til at indløse koden, tryk "læs mere".

Indtil videre er der ikke nogen udløbningsdato, så hent stenene mens I kan!
Pokémon Go 2. generation
Idag kom det endelig officielt ud at Johto pokémon'er vil komme ud til Pokémon GO senere på ugen.
Den eksakte dato er endnu ikke oplyst.

D. 12. december sidste år, tog Niantic og The Pokémon Company hul på 2. generation, ved at give adgang til næsten alle babyerne fra 2. generation, men kun via æg.

Ydermere vil der komme nye bær, til fangst af pokémoner.
Nanab Berry som gør Pokémonens bevægelser langsommere, hvilket er praktisk til pokémon'er der har tildens til at angribe eller hoppe ofte.
Pinap Berry vil fordoble antallet af Candy man modtager, når man fanger en pokémon, hvilket vil være ekstremt hjælpsomt ved indsamling af candies til sjældne Pokémoner.

Derudover vil der nu også komme køn på Pokémonerne, i form af et lille symbol, ved siden af navnet, der vil indikere kønnet.
I den forbindelse vil kønslige forskelle også blive synlige, ligesom de er i spillene, hvor man f.eks. kan finde Wobbuffet med eller uden læbestift.

Se video under "Læs mere"

Mere info kommer muligvis, når dagen nærmer sig.
Pokémon Duel og Pokémon Bank Opdatering
Det japanske Pokémon spil, Pokémon Comaster, til Android og IOS, er nu udkommet i Danmark og 63 andre lande rundt om i verden, under navnet Pokémon Duel.
Pokémon Duel er et strategispil, hvor at man skal bruge Pokémon figurer til at overtage modstanderens base, samtidig med at man skal beskytte sin egen base.
Sammen med udgivelsen er udgivet en engelsk trailer som kan ses under "Læs mere".


Pokémon Bank har fået en ny opdatering til at gøre det kompatibelt med Sun og Moon, og muligheden for at sende Pokémon fra Blue/Red/Yellow over til Pokémon Bank.
Opdatering giver udover dette også en National Dex funktion, som kommer til at vise hvilket Pokémon du har set eller fanget i X/Y, Omega Ruby/Alpha Sapphire, Sun/Moon, og muligheden for at sammenligne sine Pokémons stats.
Meloetta, Arceus og Munchlax
I Omega Ruby, Alpha Sapphire, X og Y er der nu mulighed for at hente Meloetta via mystery gift.
Det er første gang, at der er mulighed for at få Meloetta i Danmark.
Meloetta er i level 100 med ability’en Serene Grace og angrebene Quick Attack, Confusion og Round.
Eventen slutter den 24. december.
For at hente Meloetta skal man gå ind under Mystery Gift i spillets hovedmenu og vælge Recieve Gift, derefter vælger man Get With Internet. Når man har gjort det kan Meloetta hentes i hvilket som helst Pokémon Center i spillet.

Hvis man missede Arceus eventen tidligere på året, er der nu også mulighed for at få Arceus via koden ARCEUS2016 (Koden kan ikke benyttes i Sun og Moon).
Denne Arceus kan kun fås, hvis man ikke indløste den tidligere kode, som skulle hentes hos BR.
Arceus er i level 100 med ability’en Multitype og angrebene Judgment, Recover, Hyper Beam og Perish Song.
For at indløse koden skal man åbne sit Omega Ruby, Alpha Sapphire, X eller Y og gå ind under Mystery Gift i start menuen.
I Mystery Gift trykker man på Recieve Gift efterfulgt af Get With Code. Så skal koden indtastes og Arceus kan efterfølgende hentes i hvilket som helst Pokémon Center i spillet.

I Sun og Moon kan man frem til den 11. januar hente en Munchlax, som holder Snorlax’s signatur Z-Crystal, Snorlium Z.
Denne Munchlax er i level 5 med ability’en Thick Fat og angrebene Tackle, Metronome, Hold Back og Happy Hour.
Man henter Munchlax med samme metode, som Meloetta.

Forsinkede Sun og Moon nyheder
Fra den 20. september og frem til nu er der blevet udgivet 4 nye trailere til Sun og Moon.

Trailerne viser bl.a. en tilbagevendende funktion som vi første gang så i X og Y, hvor man kan ændre ens karakter både med nyt hår, tøj og øjenfarve.
Udover dette viser traileren Festival Plaza, hvor man kommer til at kunne spille Mini Games og samle Festival coins, som kan bruges i specielle butikker på Festival Plaza.
Der præcenteres 20 nye pokémon, hvor af 3 er nye Tapu og en mystisk pokémon ved navn Cosmog, samt 3 nye Alola former af tidligere pokémon og 2 nye karakter

Disse trailere og yderligere information kan findes under læs mere.
Genesect og Happy Hour Meowth
Genesect kommer til Danmark!
Genesect kan hentes som kode i BR butikker fra den 15. november 2016 og frem til den 31. januar 2017.

For at indløse koden skal man åbne sit Omega Ruby, Alpha Sapphire, X eller Y og gå ind under Mystery Gift i start menuen.
I Mystery Gift trykker man på Recieve Gift efterfulgt af Get With Code.
Koden man har fået tastes ind og Genesect kan efterfølgende blive samlet op i et Pokémon Center inde i spillet.

Denne Genesect kommer til at være level 100 med ability'en Download og angrebene Techno Blast, Magnet Bomb, Solar Beam og Signal Beam.Der kører udover Genesect eventen, også en event med en speciel Meowth, som har angrebet Happy Hour. Happy Hour er et angreb, som gør at man får dobbelt så mange penge efter en kamp.
Meowth kan hentes med koden: HAPPY.
Koden indløses på samme måde, som Genesect koden.
Hent Volcanion i din Gamestop
Den mystiske Event Pokémon Volcanion Kan hentes i GameStop, vi var i Gamestop selv og skaffede os to koder, dog var der ingen information om hvornår eventen sluttede. (datoen i andre lande er angivet til den 23 november)
derfor råder vi jer til at hente den så snart i kan.

Volcanion vil befinde sig i lv 70 holde itemet Assault Vest og angrebene Steam Eruption, Overheat Hydro Pump og Explosion.