Log ind
Brugernavn

Kodeord
Opret en bruger!

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Seneste online
Carracosta 00:51:08
Pikachu 01:04:12
Zereocross 01:19:38
Latios 01:30:47
Tahu 01:32:33
TL 01:49:22
Ace Pryde 01:58:49
Sommerfuglen Sonny 02:44:40
DM2 03:27:32
IndigoInversion 04:37:00
Besøgende
Gæster online: 2

Brugere online: 0

Antal brugere: 109
Nyeste bruger: Kongen
Genesect og Happy Hour Meowth
Genesect kommer til Danmark!
Genesect kan hentes som kode i BR butikker fra den 15. november 2016 og frem til den 31. januar 2017.

For at indløse koden skal man åbne sit Omega Ruby, Alpha Sapphire, X eller Y og gå ind under Mystery Gift i start menuen.
I Mystery Gift trykker man på Recieve Gift efterfulgt af Get With Code.
Koden man har fået tastes ind og Genesect kan efterfølgende blive samlet op i et Pokémon Center inde i spillet.

Denne Genesect kommer til at være level 100 med ability'en Download og angrebene Techno Blast, Magnet Bomb, Solar Beam og Signal Beam.Der kører udover Genesect eventen, også en event med en speciel Meowth, som har angrebet Happy Hour. Happy Hour er et angreb, som gør at man får dobbelt så mange penge efter en kamp.
Meowth kan hentes med koden: HAPPY.
Koden indløses på samme måde, som Genesect koden.
Hent Volcanion i din Gamestop
Den mystiske Event Pokémon Volcanion Kan hentes i GameStop, vi var i Gamestop selv og skaffede os to koder, dog var der ingen information om hvornår eventen sluttede. (datoen i andre lande er angivet til den 23 november)
derfor råder vi jer til at hente den så snart i kan.

Volcanion vil befinde sig i lv 70 holde itemet Assault Vest og angrebene Steam Eruption, Overheat Hydro Pump og Explosion.
Endnu flere Sun & Moon nyheder
I tirsdags skete det så igen, som vi var blevet lovet!
En bunke nye afsløringer op til Pokémon Sun & Pokémon Moon!
Der er nye pokémoner, nye former, nye karakterer og nye mysterier!

"Læs mere" for mere information
CoroCoro viser nye Pokémon
Så er CoroCoro blevet offentliggjort igen og med fire nye Pokémon, samt to Alola Form Pokémon og det nye team. Husk på at det er oversat fra japansk og nogle informationer kan ændre sig, samt nogle navne kan ændre sig på engelsk. Nogle af disse Pokémon er blevet opdateret med engelsk navne og informationer senere hen.

De første to Pokémon er Sunabaa og Shirodesuna, begge designede efter sandslotte og begge er Ghost/Ground type.
Den næste er en pre-udvikling til Bewear, der hedder Nuikoguma og er, ligesom sin udvikling, en Normal/Fighting type.
Til sidst er der Yowashi på Japansk, og Wishiwashi på engelsk, en vand type Pokémon der kan ændre form til en større fisk.
Udover de fire nye Pokémon er der også kommet to Alola form Pokémon. Den første er Meowth der bliver en Dark type og den anden er Marowak der bliver Fire/Ghost type.

Det nye team kommer til at hedde Team Skull og deres boss hedder Guzuma. Der er også en pige ved navn Plumeria, men hende får vi intet om at vide.

Det næste nummer af CoroCoro kommer til at indeholde en poster der viser Rockruffs ”hemmelige udvikling”.

Ud over disse fire Pokémon har den officielle hjemmeside også udgivet to nye Pokémon, den ene vist i CoroCoro uden navn, og en ny Alola Form.
Den første Pokémon de har afsløret er Morelull, en Grass/Fairy type Pokémon, med Illuminate og Effect Spore som dens abilities.
Den anden Pokémon de har afsløret er Pyukumuku, en Water type Pokémon, med Innards Out som ability, der gør at modstanderen der slår den ud tager det samme i skade som den havde tilbage enden den besvimede.
Den Alola form de har afsløret er Alolan Raichu, der bliver Electric/Psychic type og har abilitien Surge Surfer der øger dens hurtighed når Electric Terrain er i funtion.
Nyt om Pokemon Sun & Moon!


Der er blevet smidt endnu en Pokémon bombe om Sun og Moon, og som altid er vi her til at give nyhederne. De nye Pokemoner kan læses om under 'Læs mere'.

Andet spændende nyt, udover nye Pokemoner, er bla. helt specielle nye former af allerede kendte Pokemon, et helt nyt koncept der kan findes mere om under 'Læs mere'.

Der er yderligere kommet information om ligaen, nye features i forhold til ridning af Pokemoner, samt et nyt 'move', der fungerer anderledes end de traditionelle angreb.
Detektiv Pikachu kommer til det store lærred og Pokémon Sun/Moon nyt!


Legendary Pictures og Pokémon Company har startet et partnerskab der har til formål at bringe en live-action Pokémon film til det store lærred, hvilket skal gøres gennem Detektiv Pikachu. Indtil videre holder de kortene tæt ind på kroppen, men filmen vil gå i produktion i 2017.
I vesten vil filmen blive udgivet af Universel Pictures og i Japan vil filmen blive udgivet af Toho, der tidligere har arbejdet sammen med Legendary Pictures da de lavede et reboot af Godzilla.Ud over Detektiv Pikachu er det også kommet ud at d. 1 august kommer der endnu en ladning nyheder om Pokémon Sun/Moon og som sædvanligt vil disse nyheder blive frigivet kl. 15 dansk tid.
Nye Pokemoner!


D. 19. juli var der igen nye pokémoner på banen og Nintendo har i dette tilfælde givet os engelske navne på et par af dem og præsenteret os for fire nye pokémon der kan læses mere under ”Læs mere”

Den tilhørende video viser en kort præsentation af pokémonerne i kamp.