Log ind
Brugernavn

Kodeord
Opret en bruger!

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Seneste online
RP 05:06:33
DM2 06:48:04
Black Celebi 18:49:58
TL 2 Dage
Mickel 2 Dage
Hassel 1 Uge
Tahu 1 Uge
Latios 4 Uger
Pikachu 4 Uger
CardsDirect 5 Uger
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 134
Nyeste bruger: CardsDirect
Forsinkede Sun og Moon nyheder
Trailer fra 20. september:I denne trailer fra 20. september bliver der vist 3 nye pokémon.


Den første pokémon er Passimian, som er en Sun eksklusiv pokémon. Passimian er en fighting type med ability’en Reciever. Reciever er en ny ability, som gør at Passimian får en partner pokémons ability, når partneren bliver slået ud.Den anden pokémon er Oranguru, som er en Moon eksklusiv pokémon. Oranguru er en Normal/Psychic type med ability’erne Inner Focus og Telepathy. Oranguru har et unikt angreb, der hedder Instruct. Instruct gør at den valgte pokémon kan bruge dens sidst brugte angreb igen med det samme.
Den sidste pokémon er Lycanroc, som er Rockruffs udvikling. Den kommer til at have 2 former, som er forskellig efter om man har Sun eller Moon. Disse former hedder Midday og Midnight.
I Sun kommer Lycanroc til at være Midday form med ability’erne Keen Eye og Sand Rush.
I Moon kommer Lycanroc til at være Midnight form med ability’erne Keen Eye og Vital Spirit.
Begge former er Rock type.
Traileren viser yderligere hvordan at man kommer til at kunne ændre ens karakter både med nyt hår, tøj og øjenfarve. Der bliver også vist at Pokémon Amie bliver erstattet af Pokémon Refresh, som får en ny mekanik, hvor man kan kurere Poison og Paralysis.
Den viser også Pikachu og Eevees eksklusive Z-moves.Trailer fra 4. oktober:I denne trailer bliver starternes 1. udviklingsstadie vist.


Rowlet udvikler sig til Dartrix, som er en Grass/Flying type med ability’en Overgrow.
Litten udvikler sig til Torracat, som er en Fire type med ability’en Blaze.
Popplio udvikler sig til Brionne, som er en Water type med ability’en Torrent.
Udover dette viser traileren Festival Plaza, hvor at man kommer til at kunne spille Mini Games og samle Festival coins, som kan bruges i specielle butikker på Festival Plaza.
Pokémon Pelago bliver vist. Det er små øer, som de pokémon har i sin pc kan komme hen. På Isle Abeens er det muligt at tiltrække vilde pokémon, som vil være med på ens team. På Isle Aphun er det muligt for ens pokémon at finde items, såsom udviklings sten. Isle Evelup er sted, hvor at ens pokémon kan træne.
Mega evolution bliver også vist. Ens Z-ring kommer fremover til at kunne bruges til mega evolution.
Til sidst bliver det offentliggjort at man kan få Ash-Greninja via demoen, som kunne downloades fra den 18. oktober.

Trailer fra den 14. oktober:I denne trailer bliver der offentliggjort 6 nye pokémon og 2 nye Alola former.Den første pokémon er Silvally, som er udviklingen af Type: Null. Silvally er en normal type og den kommer til at have ability’en RKS System. Denne ability gør at Silvally skifter type ved at holde bestemte items. Silvally har et unikt angreb, som hedder Multi-Attack. Dette angreb skifter type til at have den samme som Silvally.Den anden pokémon er Hakamo-o, som er udviklingen af Jangmo-o. Hakamo-o er en Dragon/Fighting type med ability’erne Bulletproof og Soundproof.Den tredje pokémon er Kommo-o, som er udviklingen af Hakamo-o. Kommo-o er også en Dragon/Fighting type med ability’erne Bulletproof og Soundproof. Kommo-o har et unikt angreb, som hedder Clanging Scales. Dette angreb gør stor skade, men får Kommo-o defense til at falde.
Den fjerde pokémon er Steenee, som er udviklingen af Bounsweet. Steenee er en Grass type med ability’erne Leaf Guard og Oblivious.
Den femte pokémon er Tsareena, som er udviklingen af Steenee. Tsareena er en Grass type med ability’erne Leaf Guard og Queenly Majesty. Tsareenas unikke ability Queenly Majesty blokere priority angreb. Tsareena har et unikt angreb som hedder Trop Kick. Trop Kick udgør skade og får modstanderens attack til at falde.Den sidste pokémon er Ribombee, som er udviklingen af Cutiefly. Ribombee er en Bug/Fairy type med ability’erne Honey Gather og Shield Dust.De to nye Alola former er Alola Grimer og Alola Muk. Alola Grimer og Alola Muk er Poison/Dark type med ability’erne Poison Touch og Gluttony.Udover disse nye pokémon bliver der introduceret nogle nye karaktere. Olivia, som er Kahuna af Akala Island og Ilima, som er en Trial Captain der specialisere i Normal types.
Trailer fra den 27. oktober:I denne trailer fra 27. oktober bliver der offentliggjort 7 nye pokémon og 1 ny Alola form.Den første er Decidueye, som er udviklingen af Dartrix. Decidueye er en Grass/Ghost type med ability’en Overgrow. Decidueye har et unikt angreb, som hedder Spirit Shackle. Spirit Shackle udgør skade og gør sådan at modstanderens pokémon ikke kan skiftes ud.Den anden er Incineroar, som er udviklingen af Torracat. Icineroar er en Fire/Dark type med ability’en Blaze. Icineroar har et unikt angreb, som hedder Darkest Lariat. Darkest Lariat udgør skade og ignorer modstanderens stat ændringer.Den tredje er Primarina, som er udviklingen af Brionne. Primarina er en Water/Fairy type med ability’en Torrent. Primarina har et unikt angreb, som hedder Sparkling Aria. Sparkling Aria udgør skade og fjerner den valgte pokémons burn status.Den fjerde er Tapu Lele, som er Akala Islands Guardian. Tapu Lele er en Psychic/Fairy type med ability’en Psychic Surge.Den femte er Tapu Bulu, som er Ula’ula Islands Guardian. Tapu Bulu er en Grass/Fairy type med ability’en Grassy Surge.Den sjette er Tapu Fini, Poni Islands Guardian. Tapu Fini er en Water/Fairy type med ability’en Misty Surge.Den syvende er Cosmog, som er en Psychic type med ability’en Unaware.Den nye Alola form, som bliver vist er Alola Persian. Alola Persian er en Dark type med ability’erne Fur Coat og Technician.De fire Tapu pokémon har et unikt Z-move, som hedder Guardian of Alola.
Der bliver vist, at Pokémon Ligaen stadig er ved at blive bygget i Alola.
Efter at man er blevet Alola Champion kommer man til at kunne udfordre the Battle Tree, hvor at man kan kæmpe sammen med eller imod blandt andet Wally og Cynthia fra tidligere spil.
Red og Blue vender også tilbage, og kan kæmpes imod.
Kommentarer
#11 | Dean d. 10 June 2018 08:27:44
de 3 startere i sun and moon er flotte og er godt fundet påBlink
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.