Log ind
Brugernavn

Kodeord
Opret en bruger!

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Seneste online
DARKMEW 04:40:34
Tjaller 12:02:14
TL 20:21:31
Sommerfuglen Sonny 1 Dag
Carracosta 1 Dag
RP 2 Dage
Tahu 3 Dage
Mickel 3 Dage
IndigoInversion 3 Dage
Latios 4 Dage
Besøgende
Gæster online: 2

Brugere online: 0

Antal brugere: 123
Nyeste bruger: MrNielsen
Pokémon Duel og Pokémon Bank Opdatering
Det japanske Pokémon spil, Pokémon Comaster, til Android og IOS, er nu udkommet i Danmark og 63 andre lande rundt om i verden, under navnet Pokémon Duel.
Pokémon Duel er et strategispil, hvor at man skal bruge Pokémon figurer til at overtage modstanderens base, samtidig med at man skal beskytte sin egen base.
Sammen med udgivelsen er udgivet en engelsk trailer.Pokémon Bank har fået en ny opdatering til at gøre det kompatibelt med Sun og Moon, og muligheden for at sende Pokémon fra Blue/Red/Yellow over til Pokémon Bank.
Opdatering giver udover dette også en National Dex funktion, som kommer til at vise hvilket Pokémon du har set eller fanget i X/Y, Omega Ruby/Alpha Sapphire, Sun/Moon, og muligheden for at sammenligne sine Pokémons stats.
Kommentarer
#1 | Latios d. 25 January 2017 21:05:18
Måske skulle jeg prøve at skaffe mig Pokémon Duel. Det lyder spændende ^^
Jeg har rent faktisk købt Pokémon Yellow. Dog er jeg langt fra at have klaret spillet xD Der er ikke noget, der er værd at overføre.
#2 | DARKMEW d. 02 February 2017 17:56:45
Pokémon Duel virker på mig lidt basalt, har set nogle videoer om det og det virker en del ubalanceret og lidt "bay to win" agtig.
#3 | Carol d. 03 February 2017 16:58:56
Jeg har afprøvet Pokémon Duel og synes selv at det blev ret hurtigt kedeligt.

Når jeg kæmpede imod computeren i Story Mode eller hvad man skal kalde det, tabte jeg konstant, fordi at computeren landede på et 50 damage attack hver gang, hvilket var højere end største delen af mine pokémons attack. Bortset fra min ene EX, men den kunne kun flytte et felt ad gangen, hvilket var ret upraktisk.
Jeg vandt tilgengæld i PvP, hvor at det ikke virkede som om at nogen af mine modstandere kunne finde ud af at defende deres base.

Efter at have taget pause fra spillet begyndte det også at crashe og ville ikke loade.

Så det blev slettet igen.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.