Log ind
Brugernavn

Kodeord




Opret en bruger!

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Seneste online
RP 07:12:47
DM2 08:54:18
Black Celebi 20:56:12
TL 2 Dage
Mickel 2 Dage
Hassel 1 Uge
Tahu 1 Uge
Latios 4 Uger
Pikachu 4 Uger
CardsDirect 5 Uger
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 134
Nyeste bruger: CardsDirect
CoroCoro nyt og Zygarde former!


I dag er det nyeste udgave af CoroCoro blevet leaked og med det er der kommet to nye Pokémon.

Tryk på Læse mere for videre information!
Kort resumé af DM 2016
I forbindelse med DM, der blev afholdt i weekend fra d. 3. juni til 5. juni på Lumby skole nær Odense på Fyn, har vi valgt at lave en kort opsummering omkring eventet. Billeder og tekst kan findes under ''Læs mere''
Nyheder omkring Sun & Moon!


Som vi skrev for præcis en uge siden så har Pokémon opdateret deres officielle side for Pokémon Sun og Pokémon Moon. Disse opdateringer indeholder blandt andet navne på de to legendaries som man kan se på forsiden af henholdsvis Pokémon Sun og Pokémon Moon, mere information om Alola, samt features der kommer til at være i spillet.

Tryk på Læs mere for informationer omkring Sun & Moon
Radio interview!
Imorgen, cirka kl. 14, vil jeg, Ellechim, deltage i et kort interview på Universitetsradioen. Jeg skal blandt andet fortælle om mit forhold til Pokemon og det arbejde jeg er med til at lave her på siden. Det er et ganske kort interview, men ydermere er det altid dejligt at få spredt budskabet om Pokemon!
Interviewet ville også kunne downloades som podcast, på følgende side: universitetsradioen.dk

Find radio indslaget under "Læs Mere"
Manaphy kan nu downloades!


Manaphy kan nu hentes til Pokémon X, Y, Omega Ruby og Alpha Sapphire. For at hente Manaphy skal du gå ind i ”Mystery Gift” fra hoved menuen, trykke A på ”Receive Gift”, derefter klikke A på ”Get via Internet”, hvorefter du vil modtage Manaphy.
Udover at Manaphy er en event Pokémon, der ikke kan fanges i det fri, er Manaphy også den eneste Event Pokémon der kan breedes. Ved at breede Manaphy med en Ditto er det muligt at få Phione, der dog ikke udvikler sig til Manaphy.
Manaphy eventet køre frem til den 24 juni.
Sun & Moon nyheder d. 2. juni!



Pokémons officielle Japanske Twitter har tidligere på måneden annonceret at der d. 2. juni vil komme flere informationer om Pokémon Sun og Pokémon Moon. På daværende tidspunkt var der ingen information om hvornår disse informationer ville blive frigivet, men d. 20. maj kom den internationale Pokémon Twitter med flere informationer. Det vil blive frigivet klokken 06:00, PT (Pacific Time), hvilket betyder at vi kan forvente nyhederne klokken 15:00, dansk tid.
Vi vil selvfølgelig opdatere siden med de nye informationer, så snart de er tilgængelige!
Hent en Shiny Xerneas hos Gamestop
For nylig berettede Serebii.net om at Gamestop i Sverige, Norge og Findland havde annonceret omdelingen af en Shiny Xerneas (i stil med den japanerne fik for nylig).
Vi var et smut forbi vores lokale Gamestop i dag for at høre om dette også gjaldt for os danskere. Deres webside havde ingen information og ekspedienten lod heller ikke til at vide noget. men efter lidt efterforskning fandt han eventen i deres system (den stod dog som en DS event og ikke en 3DS/2DS og den var ikke angivet som Shiny, så måske det forklarer lidt)
Men vi fik så Koden printet ud på en kvittering og lejligheden til at indløse den da vi kom hjem, og kan så hermed berette at eventen også er mulig at hente i de danske Gamestop butikker og selvom der ikke var nogen information om hvor længe koderne ville kunne fås vil de dog kunne indløses helt frem til den 31. december 2016.

Hvis den er fejl angivet i deres systemer kan det være i skal efterspørge lidt nøje og bede dem lede under "Xerneas".