Log ind
Brugernavn

Kodeord
Opret en bruger!

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Seneste online
RP 06:33:30
DM2 08:15:01
Black Celebi 20:16:55
TL 2 Dage
Mickel 2 Dage
Hassel 1 Uge
Tahu 1 Uge
Latios 4 Uger
Pikachu 4 Uger
CardsDirect 5 Uger
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 134
Nyeste bruger: CardsDirect
7 Generation starter og legendariske afsløret


Som Junichi Masuda for nylig havde Twittet om fik vi i dag endelig vores nye information omkring de opkommende Pokémon spil - 7 Generation.
Vi fik 2 videoer hvoraf den ene viser en masse interessant, lige fra lidt ruter, by område og også vores aller første blik på Generationens Starter Pokémon. Grass/Flying typen Rowlet, Fire typen Litten og Water typen Popplio. som er baseret på en Ugle, Kat og en Sæl/søløve.

Vi fik også et kort syn af spillets Cover legendariske Pokémon, som lader til at være baseret på en Løve og en slags Flagermus! deres typer, navn og andet information omkring dem er dog ikke blevet afsløret endnu.

Personen i traileren der overrækker en Starter Pokémon hedder Hala og regionen har fået navnet Alola som minder meget om Aloha i klang og stavning. mange har formodet på grund af tidligt billede materiale, at generationen ville finde sted i et område der baseres på Hawaii og det lader til at både melodien, og tidligere hints fra GameFreak kun kan bekræfte dette.

Ud over dette er der store tegn på at en meget elsket funktion af "carater costemaisation" fra XY vil vende tilbage, den japanske trailer bekræfter iverfald at det vil være muligt at ændre hud farve på sin træner og i enkelte klip kan man kort fornemme at bluse og sko skifter!

Udgivelsesdatoen blev også afsløret, Japan, Nordamerika og mange andre lande vil få spillet den 18. november hvorimod vi i EU lige må vente få dage ekstra da spillet først udkommer den 23. november her hos os.

Se billeder og videoerne under "læs mere" (ADVARSEL SPOILER)
Zygarde fordeling
For alle os i Eurpoa kan vi meddele at en special event Zygarde nu er mulig at hente via Nintendo Network Mystery gift.
Zygarde vil modtages i Lv 100, have Ability'en Aura Break og angrebene Land's Wrath, Extreme Speed, Glare og Outrage.

Det er lige nu ukendt hvor længe denne event vil være aktiv, så hent den mens du kan.

Ud over det, er 20 års jubilæums Darkrai eventen begyndt at få detaljer, den bliver omdelt i nogle EU lande via Gamestop men der er lige nu ingen informationer omkring om eventen også vil kunne fås der for danskerne eller på en anden måde. (hvis I finder/får information må i meget gerne meddele her)

Darkrai: 12. maj - 31. juli 2016, i alle BR-butikker
Hent den mystiske Pokémon Jirachi
For alle os der lever i Europa skulle det nu være muligt at hente den mystiske Pokémon Jirachi via Nintendo Wi-fi Mystery gift til Pokémon X, Y, Omega Ruby og Alpha Sapphire.
Fra menuen gå til Mystery Gift > Receive Gift > Get Via Internet og hent dig din helt egen Jirachi event som ikke vil kunne fås på normal vis i spillene.
Eventen kan hentes nu og frem til den 24. april, så glem den ikke.

Jirachi vil være i lv 100
Ability: Serene Grace
Angreb: Wish, Confusion og Rest

Gå heller ikke glip at Mythical Pokémon Collection: Jirachi Box TCG Boxen der skal udkomme den 13. april
Boxen indeholder to generation booster pakker, et Jirachi Promo og en Metal pin med Jirachi


En kort bemærkning:
Det er lige blevet afsløret at en ny Hoopa Event vil blive fordelt via mystery gift serie kode, koden er:

HOOPA2016

Den kan hentes til X, Y, Omega Ruby eller Alpha Sapphire og eventen vil være aktiv fra nu og til den 30 april.
så hvis i ikke fik Hoopa første gang har i nu muligheden igen.
Zapdos, Articuno og Moltres event i GameStop
I dag var vi et smut forbi GameStop for at tjekke om de havde fået Mythical Pokémon Collection: Celebi Box. (efter forgæves forsøg hos andre forhandlere)
De havde tilsyneladende endnu ikke fået boxen hjem men forhandleren sagde så at der fra dags dato var en ny kode til en Pokémon man ville kunne få til sit spil.

Det betyder at man fra d.d. i GameStop vil kunne sig en gratis kode (som bliver udprintet på en kvittering) der vil give mulighed for at få en Zapdos, Articuno eller en Moltres (hvilken man får afhænger muligvis af hvilken starter man har valgt)

Zapdos, Articuno og Moltres har hver deres Hidden Abilities, Snow Cloak, Static og Flame Body.

Det formodes at det vil være muligt at hente denne event i same tidsrum som den engelske som er frem til 11. april 2016 og kan indløses i X, Y, Omega Ruby & Alpha Sapphire.
Pokémon Bank Event omdeling
Så er det åbenbart tid igen til at Pokémon bank fordeler godter til dem der abonnerer på servicen. Denne gang kan man glæde sig over de 3 Legendariske Pokémon Regirock, Regice og Registeel som hver vil komme med deres Hidden Abilitie " Sturdy, Ice Body og Light Metal"

Man vil kunne modtage dem fra den 4. marts og frem til den 31. oktober.

Pokémon Bank kan downloades gratis fra Nintendo eShop til dit Nintendo 3DS system, og giver mulighed for at opbevare op til 3000 Pokémon.
For at benytte softwaren skal der dog betales et mindre gebyr på 37,50 kroner for 365 dages brug.
Ud over det kræver det at man enten har Pokémon X, Y, OR eller AS i sin 3DS når man forsøger at benytte systemet.
Pokémon movie, Volcanion and the Mechanical Magearna trailer 2
Det japanske Show Oha Suta har i dag afsløret den nyeste trailer til den opkommende Pokémon film "Volcanion and the Mechanical Magearna".
Traileren giver et nyt indblik til den opkommende film og viser også Magearna kort som tilsyneladende får sin energi fra noget der bliver omtalt som Soul Heart.
Ud over det viser traileren tilsyneladende kort den person der efter alt at dømme har skabt Magearna for 500 år siden.

Hent den mystiske Pokémon Celebi
For alle os der lever i Europa skulle det nu være muligt at hente den mystiske Pokémon Celebi via Nintendo Wi-fi Mystery gift til Pokémon X, Y, Omega Ruby og Alpha Sapphire.
Fra menuen gå til Mystery Gift > Receive Gift > Get Via Internet og hent dig din helt egen Celebi event som ikke vil kunne fås på normal vis i spillene.
Eventen kan hentes nu og frem til den 24 marts, så glem den ikke.

Celebi vil være i lv 100
Ability: Natural Cure
Angreb: Confusion, Recover, Heal Bell, Safeguard.