Log ind
Brugernavn

Kodeord
Opret en bruger!

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Seneste online
RP 00:48:00
DARKMEW 00:50:10
rune2650 04:14:40
Tahu 22:46:19
Carracosta 23:57:42
TL 1 Dag
Mickel 1 Uge
Tjaller 2 Uger
Tamoco 2 Uger
IndigoInversion 3 Uger
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 126
Nyeste bruger: BenAmuro
Nyt fra Pokemon Go!

Ved E3 fik vi nyt omkring Pokemon Go.

Som det første skal det nævnes at det endnu ikke er bekræftet om Pokémon GO kommer til Danmark, da Nintendos sociale netværks spil, Miitomo, endnu ikke har set dagens lys i Danmark. Hold det i mente når i læser den information vi på nuværende tidspunkt kan videre give fra E3 tidligere på måneden.
For at fejre 20 års jubilæet for Pokémon kommer Pokémon GO, til at starte med, kun til at indeholde Pokémon fra Generation I, men det er meningen at alle Pokémon med tiden kan fanges og ligesom i hoved spillene (Red, Blue, Yellow, ect.) så er sjældenhed taget med, så de Pokémon der er nemme at finde i hoved spillene er også nemme at finde i GO, mens dem der er sværere at finde bliver sværere at finde.
Der er meget fokus på hvordan man fanger Pokémon. Der vil være en lille ring under den Pokémon man prøver at fange og jo mindre den er jo nemmere er det. Samtidig får man mere exp alt efter hvordan man kaster Pokéballen.
Pokémon GO Plus bruger farver og vibrationer til at fortælle dig at der er en Pokémon i nærheden, hvilket gør det muligt at spille GO uden hele tiden at skulle tage din mobil frem. Dette var gjort for at give et større fokus på udforskning frem for at kigge på mobilen hele tiden. Det er muligt at klikke på knappen og fange en Pokémon, på GO Plus lyser grønt. Derefter vil den bevæge sig fra side til side og lyse i en regnbue farve, hvis man fanger den Pokémon der var i nærheden. Hvis man mislykkes vil den lyse rødt. GO Plus vil blive solgt i slutningen af juli og vil blive solgt i butikker og på nettet til $34,99 hvilket er ca. 229,95kr. og vil med tiden kunne tilsluttes Pokémon Sun og Pokémon Moon.
Udvikling i Pokémon GO kommer til at foregå på den måde at man fanger Pokémon og den Pokémon man fanger giver en bestemt type slik, som man derefter giver til den Pokémon for at udvikle den.
Det vil ikke være muligt at bytte ved udgivelsen, men det bliver muligt senere og der er planer om store events, hvor spillere mødes.
Pokémon GO er sat til udgivelse i slutningen af juli, men der er ingen bestemt dato.
Kommentarer
#1 | DARKMEW d. 24 June 2016 20:18:52
det med Miitomo ikke udkom i danmark havde jeg så aldrig hørt (det var nu heller ikke noget jeg ville have)
jeg håber bare ikke det betyder at danmark ikke er en del af "verden" eftersom de jo lovede en fælle udgivelse over hele verden.
men det bekymre mig så mere nu hvor der ingen mulighed er for at købe Pokemon Go + i danmark (endnu iverfald) det kunne godt tyde på vi så eventuel bliver snyt, som jeg bestemt ikke håber
#2 | Zereocross d. 05 July 2016 15:33:45
Af det jeg har set af det, er jeg røget mere og mere fra alt af det XD
#3 | Carol d. 06 July 2016 17:16:03
Niantic labs, som laver og udgiver spillet, har en anden app kaldet Ingress. Denne app er udgivet i Danmark, så mon ikke at Pokémon Go også kommer hertil.
#4 | Dean d. 10 June 2018 12:33:01
Stort tillykke med de 20år
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge indeller oprette dig som bruger for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.