Log ind
Brugernavn

Kodeord
Opret en bruger!

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Seneste online
RP 05:49:57
DM2 07:31:28
Black Celebi 19:33:22
TL 2 Dage
Mickel 2 Dage
Hassel 1 Uge
Tahu 1 Uge
Latios 4 Uger
Pikachu 4 Uger
CardsDirect 5 Uger
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 134
Nyeste bruger: CardsDirect
Pokémon Sun og Pokémon Moon 2016
I går blev der opdaget trademarks for titlerne Pokémon Sun og Pokémon Moon samt logoerne, og i dagens Pokémon Direkt afslørede de så officielt at Sun og Moon er nye Pokémon titler der skal udkomme i slutningen af 2016.

Videoen gav en kort oversigt over Pokémons udvikling og spillenes forløb og sluttede så af med at sige årstal plus spillene til det pågældende årstal og endte så med conceptart og små skitser og det der virker som 3d modeller af ting der formodentlig kan forventes at dukke op i Sun og Moon.
Der blev ikke afsløret nogen nye Pokémon.

Pokémon Ranger til Wii U
Spillet Pokémon Ranger som i tidens morgen udkom til Nintendo DS vil meget snart få en udgivelse på Wii U's virtuelle konsol.
Spillet vil allerede kunne fås fra den 25. februar 2016 og vil koste 9.99€ (ca. 75 kroner)

i Pokémon Ranger serien følger man historien af en ny Pokémon Ranger som sammen med sin partner Pokémon Plusle eller Minum tager ud for at hjælpe Pokémon og mennesker i nød.
Med din partner Pokémon og andre pokémon kan du løse opgaver, slukke brande, ødelægge sten og mere.

Pokémon Ranger serien er et frisk Action/Rpg spil med en unik mekanik som viser en anden side af pokémon verdenen og hvordan mennesker og pokémon sammen løser opgaver og omgås med hinanden.
Pokémon Direct
Nintendo har for kort tid siden annonceret at de vil afholde et Pokémon Direct nu på fredag den 26/2. I Europa skal den kunne ses kl 16.00 og den tager tilsyneladende kun 5 minutter.

Nintendo her ikke afsløret nogen detaljer omkring hvad de ønsker at snakke om eller afsløre, blot at det er i anledningen af Pokémon’ s 20 års jubilæum.

Måske det bare er for de kommende spil, eller de event vi er blevet lovet skulle udkomme i løbet af året, måske Pokemon Go eller også det "mystiske" store projekt The Pokémon Company tilsyneladende skulle arbejde på?

Det bliver spændene at se hvad der sker.

Link til Pokémon Direct
Mystisk Pokémon Magearna!
I det nyeste CoroCoro blev der for nylig på forsiden afsløret en silhuet af en tilsyneladende ny pokémon, det varede ikke længe før de første billeder fra selve bladet dukkede op på forskellige internet sider.
Billederne afslørede noget bladet betegner som en ny pokémon med navnet Magearna (マギアナ) der skulle være en menneskeskabt pokémon som blev lavet for omkring 500 år siden.
Bladet afslører også at Magearna vil spille en rolle i den kommende pokémon film vis titel nu endelig er blevet fuldt afsløret: "Volcanion and the Ingenious Magearna"
Om Magearna er en legendarisk, eller mere en birolle som Zorua og Lucaria afsløres dog ikke.
Fans spekulerer over dens udseende, hvor man påpeger dens lighed med Diancie, med de store røde øjne, farven og hvordan kroppens proportioner er.

De færreste fans havde nok regnet med en ny pokémon, da der var en forventning til at der snart ville blive afsløret et nyt spil, men man må sandelig sige The Pokémon Company gør året spændende og vi har haft mange pokémon relaterede små ting at se frem til fra 20 års jubilæums TCG samlingen Generations, Det nye Detektiv spil (som forhåbentlig også udkommer uden for Japan) selv spil som Mariomaker og Splaton får lige nu lidt pokémon i sig, med nye kostymer og Splat fest i Red vs Blue temaet.

Man må sige at 2016 sandelig lader til at byde på en masse godter for pokémon fans.

SPOILER!
Under Læs mere kan du se billeder af den nye pokémon Magearna. Hvis du ikke vil se den endnu, skal du ikke klikke på Læs mere
Hent den mystiske Pokémon Mew!
Så blev det endelig afsløret hvornår danskerne vil få mulighed for at få fingrene i Mew til deres Pokémon X, Y, OR eller AS.
Mew vil blive omdelt via Koder som man skal kunne hente i Toys 'R' Us og BR butikkerne fra d. 22. februar og frem til d. 30. april.

Mew vil være LV 100 og kun have et angreb "Pound".
Hvis koderne bliver fordelt som i andre lande, vil den formodentlig blive omdelt i begrænset antal.
En sidebemærkning: Da DM2 tager på ferie vil der i de næste 14 dage muligvis ikke komme nyheder ind, men vi skal nok lave nyhederne og sætte dem ind så snart vi kan.
Detective Pikachu: Birth of a New Duo!
I oktober 2013 blev et detektiv spil med Pikachu i hovedrollen annonceret at være under udvikling. Nu efter lidt mere end 2 år hvor der stort set ikke har været noget information omkring spillet, afslører The Pokémon Company uforventet at spillet, der nu bærer titlen "Detective Pikachu: Birth of a New Duo" vil blive udgivet i Japan den 3. februar 2016.Videoen starter med detektiv Pikachu går med sin partner og man kan høre Pikachu tale, han siger "Det lugter langt væk af en sag", "Hvor er det egentlig han går hen?", "Lad os undersøge det", "Er du okay?" og "Kom så kammerat" (frit oversat).

Spillet vil tilsyneladende kun kunne fås som download til 1,500 yen og som et særligt tilbud i starten frem til den 29. februar, være til at købe for 1,200 yen.
Om spillet vil udkomme uden for Japan vides endnu ikke.
Nyt pokémon center åbner i Japan
Det er blevet offentliggjort at et nyt pokémon center vil åbne i Kyoto Japan den 16 marts 2016, dette er det 10. pokémon center i Japan.
For jer der er i tvivl, er et pokémon center en forretning der specialiserer sig i kun at sælge Pokémon relateret merchandise, alt fra kort, bamser, bestik og meget mere kan fås der og varerne skiftes jævnlig ud for at passe til de nyeste generationer af pokémon og begivenheder der omhandler pokémon.
Her er en liste over de pokémon center der befinder sig i Japan.
Sapporo, Tohoku, Mega Tokyo, Tokyo Bay, Yokohama, Nagoya, Osaka, Hiroshima, Fukuoka og nu Kyoto.

Ud over Japan har der også været et pokémon center i New York i USA som havde åben fra 16. oktober 2001 til januar 2005 og senere blev "genåbnet" som Nintendo Worlds Store og dermed forhandlede ting fra Nintendo generelt. (dog lidt skuffende som jeg personlig kan berette fra mit besøg der i slutningen af 2014).
Vi havde også kort et pokémon center i Frankrig for at fejre at XY var baseret på Frankrig, det befandt sig i Paris men det var meget midlertidig og havde kun åbnet fra den 4 juni til den 21 juni 2014.

Så hvis man er pokémon fan og nogensinde kommer til Japan er det et must at opsøge et pokémon center, eller undgå dem hvis man ikke vil købe sig fattig.