Log ind
Brugernavn

Kodeord
Opret en bruger!

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Seneste online
Tahu 00:40:14
Sommerfuglen Sonny 01:10:26
IndigoInversion 01:39:25
DS 01:58:54
Latios 02:51:04
DARKMEW 04:15:00
Ace Pryde 04:34:52
TL 04:59:50
RP 05:04:02
DM2 05:04:09
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 108
Nyeste bruger: Amkissra
Pokkén Tournamant til Wii U
Under Pokémon World Championships blev det i dag afsløret, at Arcade spillet Pokkén Tournamant vil få en udgivelse på Wii U.
Spillet er baseret på en kombination af Pokémon og det kendte kampspil Tekken, og havde sin debut i de japanske Arcade haller den 16. juli 2015 og er resultatet af et samarbejde mellem The Pokémon Company og Bandai Namco Entertainment.

Spillet har 9-10 spilbare Pokémon på nuværende tidspunkt.
Charizard, Pikachu, Pikachu Libre, Machamp, Gengar, Suicune, Blaziken, Gardevoir, Lucario og Weavile.
Ud over disse spilbare pokemon er der også en lille portion Support Pokémon hvor af der lige nu er 8 kendt.

Pokkén Tournamant er lige nu sat til udgivelse i foråret 2016 over hele verden.
Ancient Origins
Fra i dag af er den nye TCG serie Ancient Origins i butikkerne.
Serien indeholder 100 kort hvoraf 2 af dem er "kort over tal" i serien vil man have mulighed for første gange at få den legendariske Pokémon Hoopa men også mange andre kort som Shiny Kyogra, Groudon og shiny Mega Rayquaza.
Der ud over vil serien indeholde kort med nye spændene "Ancient Traits" ved navn Stop, Max og Double.

Stop: Forhindre ens Pokémon i at blive påvirket af andre Pokémons Abilities.
Double: Lader ens Pokemon holde to Pokémon Tools på samme tid.
Max: Hvis du bruger dette kort til at Mega udvikle med, helbredes al skade på denne Pokémon.

Ud over Booster boxene i Ancient Origins serien kommer der også 2 nye "Theame Deck" med navnene: Stone Heart som er med Regirock og Iron Tide som er baseret omkring Metagross.

Se biller af Boosterpack og Theame Deck under "Læs Mere"
Ny Pokémon eller bare en ny form?
I den nyeste Pokémon film "Hoopa & The Clash of Ages" som lige nu bliver vist i de japanske biografer, blev der vist en mystisk "ny" Pokémon i teaseren til næste års Pokémon film.
Denne nye Pokémon hopper ud af Pokémon logoet for et kort øjeblik og forsvinder så inden der bliver vist silhuet af noget de fleste fans mener er en anden form af den legendariske Pokémon Zygarde.
Coro Coro har dog nu givet os lidt flere informationer omkring denne "nye" lille grønne blob Pokémon, og lidt flere billeder, tilsyneladende er der ikke kun en men hele 5 at se på samme tid, som nok betyder at det ikke handler sig om en slags "baby form af Zygarde men måske nærmere en helt ny Pokémon (eller måske skal der flere af de små blob Pokémon til før at de kan blive til det vi nu kender som Zygarde?)

Coro Coro afslører ikke så meget mere med henblik på denne "nye" Pokémon og heller ikke på tidligere sete silhuetter fra teaseren til den næste film, men de lover at der i næste udgave som skulle udkomme d 15. september vil komme mere information.

Men hvad er jeres formodninger om disse 2 "nye" Pokémon, er det bare former som man har set mange legendariske få igen og igen, eller drejer dette sig virkelig om en 7. generation allerede, eller måske en 6,5 generation.
Game Freak som står bag Pokémon spillene har selv i tidligere interview udtalt sig om at de gerne vil overraske folk og ændre på deres gamle lidt forudsigelige koncept af at afsløre nye ting for at holde fans nyskerrige og spændte.

Få billederne under "Læs mere" men var advaret mod SPOILER.