Log ind
Brugernavn

Kodeord
Opret en bruger!

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Seneste online
RP 05:27:32
DM2 07:09:03
Black Celebi 19:10:57
TL 2 Dage
Mickel 2 Dage
Hassel 1 Uge
Tahu 1 Uge
Latios 4 Uger
Pikachu 4 Uger
CardsDirect 5 Uger
Besøgende
Gæster online: 2

Brugere online: 0

Antal brugere: 134
Nyeste bruger: CardsDirect
Coro Coro afslører nye spilbare Pokémon
Det nyeste Coro Coro scan afslører nye spilbare pokémon til Pokkén Tournament. Bladet havde godt nok for nylig afsløret at der ville komme en ny Pokémon der skulle indeholde “ra” i navnet som de havde antydet tidligere over Twitter.
De 3 nye spilbare pokémon bliver Braixen, Garchomp og en standard Mewtwo.
dermed er vi oppe på 15 spilbare pokémon, og det uden at medregne den endnu ikke offentliggjorte pokémon der skulle indeholde “ra” i navnet.

Coro coro giver os samtidig en smule mere detaljer omkring den kommende film og Volcanion som tilsyneladende hader mennesker og ikke har tillid til dem!
Samtidig afsløre de at de i næste måneds udgave vil bringe kæmpe nyheder som vil have en enorm effekt på den verden den næste film foregår i.

Opdate:
Pokkén Tournament "ra" Pokémon afsløret, det drejer sig om Chandelure en ghoste fire type pokémon som vil blive tilføjet som spilbar figur til spillet, ud over at Chandelure bliver spilbar blev der også afsløret 2 nye par af Supporter Pokémon. det første par er Pachirisu og Magikarp, det andet par er Sylveon og Croagunk.

Der ud over er det blevet afsløret at spillet til Wii U vil have 3 sværhedsgrader i standart singelplayer.
der vil også komme en lokal multiplayer funtion hvor den ene spiller bruger gamepatten mens den anden bruger standart controleren, dermed er spillet ikke kun online. Dog vil spillet kun køre på 30fps. i denne mode og ikke de ellers 60fps. som spillet normalt kører på.
Online delen vil have rank battel og konkurrencer.

20 års jubilæums nyt
I år er det 20 år siden Pokémon først blev etableret og i denne anledning har "The Official Pokémon Channel" youtube kanal i en nylig video afsløret, at vi snart kan se frem til mange nye produkter og ting for at fejre det.

I EU kan vi se frem til 3 specielle Pokémon Red, Blue og Yellow 2DS (de samme som de annoncerede til Japan) hvor enten Pokémon Red, Blue eller Yellow version er forud installeret på maskinen alt efter hvilken man køber.
Konsollerne er i et delvist transparent design med farverne rød, blå eller gul for at indikerer de respektive spil.
Og som en lille bonus vil der også medføre en kode så man kan hente et gratis baggrund tema til
sin 2DS.

Amerikanerne vil tilsyneladende modtage en speciel New 3DS med udskiftbare plader i Pokémon design af Charizard og Blastoise, samt en forud installeret version af både Red og Blue, og et eksklusivt baggrunds tema til sin nye 3DS.

Derud over annoncerede de at vi kan se frem til en masse event Pokémon i den kommende tid som allerede skulle starte fra februar.
Det lader til at være en omdeling af alle event Pokémon som ikke har kunnet fås i den 6. generation.
Pokemon 721 Volcanion nu offentliggjort
For få dag side blev Volcanion afsløret i det japanske Blad Coro Coro og nu har Nintendo så officielt offentliggjort Volcanion.
som i tidligere versioner af pokémon har Game Freak gemt event pokémon som de så har kunne afsløre hen ad vejen og nu med pokémon nr. 721 Volcanion er den sidste 6. generations pokémon endelig blevet afsløret officielt.
Volcanion vil blive omdelt omkring biograf premieren på den næste pokémon film og resten af verden vil formodentlig få den engang der efter.

Pokkén Tournament ny spilbar karakter: Sceptile
I mandags var der annonceret noget nyt angående Pokkén Tournament men den egentlige nyhed dukkede aldrig op, selvom vi kort så et billede der kunne tyde på at der ville komme en spilbar Pokémon i stil med Sceptile er det nu endelig blevet bekræftet via den nyeste trailer.

Sceptile ser ud til at have en fantastisk balance af nærkamp og langdistance angreb og være adræt og meget fleksibel. Traileren giver i hver fald et god indblik i hvordan spiller kan forvente at Sceptile vil vare i spillet.

Pokkén Tournament skulle udkomme i foråret 2016 til Wii U

Event Hoopa snart også i Danmark!
Så blev det endelig danskerne tur til at modtage den hemmeligheds fulde Psycic/Ghost Pokémon Hoopa.
Nintendo.dk afslørede for nylig at Hoopa snart ville kunne fås for danske spiller gennem Gamestop og Webhallen's Nintendo zone .
Eventen skal køre i hele december og januar måned og være mulig at hente helt gratis i Gamestop og i Webhallen's Nintendo zonen.

For at kunne modtage event Hoopa skal du have et eksemplar af enten Pokémon X/ Y eller Pokémon Omega Ruby/Alpha Sapphire samt en Nintendo 3DS/2DS.
Hoopa vil befinde sig i sin standard form og hvis du har den i dit Omega Ruby eller Alpha Sapphire, vil den via en "mini event i Pokémon Mart" kunne transformere sig til dens stærkere form Hoopa Unbound!
Jule event
Julen nærmer sig med hastige skridt, og det vil PokeMania fejre med konkurrencer på Advents søndagene! Dvs. vi starter allerede julestemningen fra søndag d. 29. november, hvor dette års RPG event løber af stablen!
Der vil komme mere info omkring de forskellige events og hvornår de afholdes, og under ’Læs mere’ kan man se reglerne for DS turneringen, så man har god tid til at forberede sig!
Vi håber alle får en dejlig december og en fantastisk jul!
Nintendo direct 12. novemder 2015
Nintendo direct har lige været viat, og nogle enkelte Pokémon relaterede ting blev denne gang afsløret. her under et helt nyt Pokémon spil Pokémon Picross som vil være et gratis download spil til Nintendo 3DS.
Pokémon Picross er en slags puzzel spil hvor man skal afdække områder for at skabe et pixel billede af en Pokémon for så at "fange den" disse Pokémon kan så tilføjes til ens team for at gøre den nemmere at fange endnu flere Pokémon.
Spillet indeholder mere end 300 baner og alle mega udviklinger og vil udkomme i starten af december 2015.

Nintendo direct afslørede også at vi snart kunne se frem til digitale udgivelser af de traditionelle Pokémon Red, Blue og Yellow til Nintendo 3DS Virtual Console, spillene vil give mulighed for at genopleve spillene som de var dengang de udkom, med den lille undtagelse at man nu kan bytte og kæmpe med sine Pokémon via wireless communication.
Red, Blue og Yellow til Nintendo 3DS Virtual Console vil udkomme den 27. Februar 2016.

Pokkén Tournament fik også en kort video og announcement hvori det blev afsløret af det ved spillets udgivelse til Nintendo WiiU i en begrandset periode, ville komme med et særlig Amiibo kort, som er med Shadow Mewtwo og vil give spillerne muligheden for at låse op for Shadow Mewtwo lige fra starten af spillet i stedet for at skulle gøre det igennem spillets oprindelige metode.

Se videoerne under "Læs Mere"