Log ind
Brugernavn

Kodeord
Opret en bruger!

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Seneste online
Carracosta 00:59:54
Pikachu 01:12:58
Zereocross 01:28:24
Latios 01:39:33
Tahu 01:41:19
TL 01:58:08
Ace Pryde 02:07:35
Sommerfuglen Sonny 02:53:26
DM2 03:36:18
IndigoInversion 04:45:46
Besøgende
Gæster online: 2

Brugere online: 0

Antal brugere: 109
Nyeste bruger: Kongen
Halloween
Halloween nærmere sig med krybende, kravlende skridt, og snart vil spøgelses Pokemon'erne krybe op fra deres grave og gøre natten lang og 'livlig'!

I denne anledning holder Pokemania nogle små events. Da der stadig er meget at gøre på siden, vil der ikke blive et mægtig stort event, men vi vil alligevel sprede lidt uhyggelig stemning på siden.
Kohai vil stå for en skrivekonkurrence, Ellechim står for tegnekonkurrence samt RPG event & Milotic for en WiFi turnering. Mere info kan findes under 'Læs mere'.

Hvis andre har interesse i at afholde konkurrencer, vil der blive oprettet en Event tråd til formålet.
Derudover har Pokemania selv en lille overraskelse i ærmet, som vi håber I vil finde underholdende. Husk at gemme lidt PDs til eventet!

Vi ønsker alle en super (u)hyggelig Halloween!
Pokémon Rumble World fysisk udgivelse
Det er blevet bekendtgjort at spillet Pokémon Rumble World, som i lang tid har vare en gratis Download til Nintende 3DS med "micro transactions" nu vil få en butiks udgivelse i Japan.
Pokémon Rumble World vil udkomme fysisk og spillet vil have adgang til 3000 PokéDiamonds som man ellers ville skulle købe, dermed er der ingen form for "micro transactions" i denne udgivelse.

Det vil tilsyneladende ikke være muligt at overføre sine ”save file” fra download version af spillet over til denne nye version, og dermed skal folk der har downloadet spillet og eventuelt ønsker at købe denne version starte fra bunden igen.

OPDATERING
Det er netop blevet oplyst, at Pokémon Rumble World vil udkomme i Europa som fysisk udgave d. 22. januar 2016.
Prisen er endnu ukendt.
Nye trailere
Pikachu Libre Trailer

Bandai Namco har lagt en ny trailer ud til det kommende spil Pokkén Tournamant, traileren viser Pikachu Libre og dens kampstil med elektriske effekter og nærkamp.
Spillet skulle udkomme i foråret 2016 til Wii U.


Pokémon XY & Z Trailer

Den første traler til den kommende Pokémon anime serie Pokémon XY & Z er nu ude.
Traileren giver et lille indblik i hvad vi kan forvente af serien samt Mega Evolution Act 4. Tilsyneladende vil Ash møde Alain som er protagonisten af Mega Evolution Act serien.
Der ud over giver traileren et kort indblik i Zygarde og nogle af dens former.
Traileren afslører også hvad der kunne være Ash´es Greninja første "transformation" det ses kort at Greninjas øjne lyser hvor efter den bliver omhyllet af vand for at tage den skikkelse vi så i Coro coro magasinet.


Se trailerne under "Læs mere"
Nye Pokémon former
Den legendariske Pokémon Zygarde får nye former, det afsløres i det nyeste nummer af Coro Coro magasinet.
Zygarde vil tilsyneladende få 2 nye former den ene kaldes Zygarde 10% form og den anden Zygarde perfekt forme.
Ud over dette afslører bladet lidt omkring den mystiske Blob Pokémon, som tilsyneladende står i tæt forbindelse med Zygarde, de to typer af "blob" Pokémon er kaldt Zygarde Cell og Core, og spiller en rolle i forbindelse med formerne.
Indtil nu er der ikke meget vi ved omkring disse nye former men det afsløres dog at Zygarde perfekt forme vil beholde sin dragon/ground form og efter informationerne at dømme vil den overgå Xerneas og Yveltal i styrke.

Derudover røber Coro coro titlen på den kommende anime som vil blive kaldt Pokémon XY & Z som skal komme d. 29. oktober sammen med Mega Evolution Act 4.
Billederne afslører også en særlig form at Greninja nærmer "Ash's Greninja" som ud fra informationen vil tilhøre Ash, den har andre optiske kendetegn og det fremgår ikke om det bare er optiske at lige netop Ash'es Greninja vil være anderledes eller om der er en dybere mening med det.
Animen har før vist specielle Pokémon som ikke har haft en relation til spillene, som Crystal Onix, mega Magikarp og andre lignende ting, eller om det i virkeligheden er en mega udvikling som en smagsprøve på eventuelle mega udviklinger til de nye kommende Pokémon spil?

Se billeder under "Læs mere"
Pokémon GO udkommer til Android og iOS i 2016
Nærmest ud af det blå annoncerede The Pokémon Company i dag via en livestream deres planer for kommende forretningsplaner, en helt ny Pokémon titel til smartphone.
Pokémon Go er titlen på appen der vil lade brugerne samle og bytte Pokémon i verden omkring dem. Spillet har været under udvikling i godt 2 år.

Spillet Pokémon Go er en app der vil lade brugerne samle, kæmpe og bytte Pokémon med folk i verden omkring dem.
Med din smartphone kan du drage ud i verden omkring dig, og opsøge steder i dit område du befinder dig i for at finde Pokémon, fange dem, kæmpe mod andre du møder og bytte dine Pokémon.
Ud over appen arbejder Nintendo lige nu på en ekstra ting de kalder "Pokémon GO Plus" som er en slags armbånd der via bluetooth kommunikerer med mobilen og giver et signal hvis en Pokémon er i nærheden så man ikke behøver rende rundt og se på sin smartphone konstant for at holde øje med om man nu også er i nærheden af en eventuel ny Pokémon.
Tilsyneladende er der også planer for at "Pokémon Go Plus" skal have yderligere funktioner så som at etablere forbindelse til spillene i hoved rækken (XY ORAS), men hvordan dette skal virke og hvad det vil betyde er endnu uklart.

Appen vil være gratis at hente og vil udkomme 2016 til både Android og iOS systemer.

Se den officielle trailer for promoveringen af Pokémon Go under "Læs mere"
XY BREAKthrough
XY BREAKthrough er navnet på den kommende Trading Card Game serie som udkommer i nær fremtid.
Serien vil indeholde en "ny" spille mekanik kaldt BREAK, som er specielle BREAK Pokémon der kan lægges på en Pokémon af samme navn og dermed give den en lille fordel, den største af dem er nok at man efter man har spillet en BREAK Pokémon nu må bruge alle angreb af den Pokémon den blev lagt på. Mange fans fra DP tiden mindes nok denne mekanik fra de såkaldte Lv. X Pokémon.

XY BREAKthrough vil indeholde mere end 160 kort, hvor af 6 er helt nye BREAK Pokémon, 8 Nye Ex Pokémon og 4 Mega Pokémon.

Japansk Reklame for at promovere den nye BREAK mekanik kan ses under "Læs mere"
Pokémon Shuffle Coder
En række nye koder til Spillet Pokémon Shuffle er blevet offentliggjort for at fejre den japanske udgivelse af spillet til mobilen.
Koderne er også mulige at bruge til 3DS udgaven af spillet for alle jer der har hentet dette gratis spil og som stadig spiller det.
Du vil modtage 2500 mønter i spillet ved koderne alene og 4 items som du kan bruge før du går op mod en ny udfordring.

Se listen med koderne og hvad de giver adgang til under "Læs mere"