Log ind
Brugernavn

Kodeord
Opret en bruger!

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Seneste online
RP 07:02:39
DM2 08:44:10
Black Celebi 20:46:04
TL 2 Dage
Mickel 2 Dage
Hassel 1 Uge
Tahu 1 Uge
Latios 4 Uger
Pikachu 4 Uger
CardsDirect 5 Uger
Besøgende
Gæster online: 2

Brugere online: 0

Antal brugere: 134
Nyeste bruger: CardsDirect
Gå det nye år i møde – med kampsystemet!
Den næste store opdatering vil være det nye, spændende kampsystem her til siden! Det vil ikke fungere helt ligesom i spillene, og vil være ganske simpelt og basalt, men det vil stadig være en sjov måde at udfordre andre brugeres Pokemoner på.

Systemet er til for at gøre siden mere interaktiv og skabe glæde og sammenhold mellem sidens brugere.
Vi håber alle vil tage godt imod det, når det kommer sidst i december! Systemet vil fungere sammen med Encounter systemet, og vil bla. være lv. baseret.

Mere info vil komme, når systemet kommer op at køre!
Pokkén Tournament Dark Mewtwo
Japanske spillere har i spillet Pokkén Tournament fundet en hemmelig kamp mod "Dark Mewtwo"
Tilsyneladende skal man have 3 kampe og tabe to af disse, der efter vil man komme op mod Dark Mewtwo som så vil Mega udvikle sig til Dark Mewtwo X.
Det er endnu ikke kendt om Dark Mewtwo vil blive en spilbar karakter i arkade eller Wii U udgaven på et senere tidspunkt.

Formodentlig handler det mere om en slags dark form, lidt i stil med Primal Dialga fra spillet Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Time/Explorers of Darkness og Sky.
Farverne med det lidt orange/gule lysene felter er også temmelig identiske, med Primal Dialga.
Bemærk Dialga i den japanske version af spillene også hed Dark Dialga.

Halloween
Halloween nærmere sig med krybende, kravlende skridt, og snart vil spøgelses Pokemon'erne krybe op fra deres grave og gøre natten lang og 'livlig'!

I denne anledning holder Pokemania nogle små events. Da der stadig er meget at gøre på siden, vil der ikke blive et mægtig stort event, men vi vil alligevel sprede lidt uhyggelig stemning på siden.
Kohai vil stå for en skrivekonkurrence, Ellechim står for tegnekonkurrence samt RPG event & Milotic for en WiFi turnering. Mere info kan findes under 'Læs mere'.

Hvis andre har interesse i at afholde konkurrencer, vil der blive oprettet en Event tråd til formålet.
Derudover har Pokemania selv en lille overraskelse i ærmet, som vi håber I vil finde underholdende. Husk at gemme lidt PDs til eventet!

Vi ønsker alle en super (u)hyggelig Halloween!
Pokémon Rumble World fysisk udgivelse
Det er blevet bekendtgjort at spillet Pokémon Rumble World, som i lang tid har vare en gratis Download til Nintende 3DS med "micro transactions" nu vil få en butiks udgivelse i Japan.
Pokémon Rumble World vil udkomme fysisk og spillet vil have adgang til 3000 PokéDiamonds som man ellers ville skulle købe, dermed er der ingen form for "micro transactions" i denne udgivelse.

Det vil tilsyneladende ikke være muligt at overføre sine ”save file” fra download version af spillet over til denne nye version, og dermed skal folk der har downloadet spillet og eventuelt ønsker at købe denne version starte fra bunden igen.

OPDATERING
Det er netop blevet oplyst, at Pokémon Rumble World vil udkomme i Europa som fysisk udgave d. 22. januar 2016.
Prisen er endnu ukendt.
Nye trailere
Pikachu Libre Trailer

Bandai Namco har lagt en ny trailer ud til det kommende spil Pokkén Tournamant, traileren viser Pikachu Libre og dens kampstil med elektriske effekter og nærkamp.
Spillet skulle udkomme i foråret 2016 til Wii U.


Pokémon XY & Z Trailer

Den første traler til den kommende Pokémon anime serie Pokémon XY & Z er nu ude.
Traileren giver et lille indblik i hvad vi kan forvente af serien samt Mega Evolution Act 4. Tilsyneladende vil Ash møde Alain som er protagonisten af Mega Evolution Act serien.
Der ud over giver traileren et kort indblik i Zygarde og nogle af dens former.
Traileren afslører også hvad der kunne være Ash´es Greninja første "transformation" det ses kort at Greninjas øjne lyser hvor efter den bliver omhyllet af vand for at tage den skikkelse vi så i Coro coro magasinet.


Se trailerne under "Læs mere"
Nye Pokémon former
Den legendariske Pokémon Zygarde får nye former, det afsløres i det nyeste nummer af Coro Coro magasinet.
Zygarde vil tilsyneladende få 2 nye former den ene kaldes Zygarde 10% form og den anden Zygarde perfekt forme.
Ud over dette afslører bladet lidt omkring den mystiske Blob Pokémon, som tilsyneladende står i tæt forbindelse med Zygarde, de to typer af "blob" Pokémon er kaldt Zygarde Cell og Core, og spiller en rolle i forbindelse med formerne.
Indtil nu er der ikke meget vi ved omkring disse nye former men det afsløres dog at Zygarde perfekt forme vil beholde sin dragon/ground form og efter informationerne at dømme vil den overgå Xerneas og Yveltal i styrke.

Derudover røber Coro coro titlen på den kommende anime som vil blive kaldt Pokémon XY & Z som skal komme d. 29. oktober sammen med Mega Evolution Act 4.
Billederne afslører også en særlig form at Greninja nærmer "Ash's Greninja" som ud fra informationen vil tilhøre Ash, den har andre optiske kendetegn og det fremgår ikke om det bare er optiske at lige netop Ash'es Greninja vil være anderledes eller om der er en dybere mening med det.
Animen har før vist specielle Pokémon som ikke har haft en relation til spillene, som Crystal Onix, mega Magikarp og andre lignende ting, eller om det i virkeligheden er en mega udvikling som en smagsprøve på eventuelle mega udviklinger til de nye kommende Pokémon spil?

Se billeder under "Læs mere"
Pokémon GO udkommer til Android og iOS i 2016
Nærmest ud af det blå annoncerede The Pokémon Company i dag via en livestream deres planer for kommende forretningsplaner, en helt ny Pokémon titel til smartphone.
Pokémon Go er titlen på appen der vil lade brugerne samle og bytte Pokémon i verden omkring dem. Spillet har været under udvikling i godt 2 år.

Spillet Pokémon Go er en app der vil lade brugerne samle, kæmpe og bytte Pokémon med folk i verden omkring dem.
Med din smartphone kan du drage ud i verden omkring dig, og opsøge steder i dit område du befinder dig i for at finde Pokémon, fange dem, kæmpe mod andre du møder og bytte dine Pokémon.
Ud over appen arbejder Nintendo lige nu på en ekstra ting de kalder "Pokémon GO Plus" som er en slags armbånd der via bluetooth kommunikerer med mobilen og giver et signal hvis en Pokémon er i nærheden så man ikke behøver rende rundt og se på sin smartphone konstant for at holde øje med om man nu også er i nærheden af en eventuel ny Pokémon.
Tilsyneladende er der også planer for at "Pokémon Go Plus" skal have yderligere funktioner så som at etablere forbindelse til spillene i hoved rækken (XY ORAS), men hvordan dette skal virke og hvad det vil betyde er endnu uklart.

Appen vil være gratis at hente og vil udkomme 2016 til både Android og iOS systemer.

Se den officielle trailer for promoveringen af Pokémon Go under "Læs mere"