Log ind
Brugernavn

Kodeord
Opret en bruger!

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Seneste online
DARKMEW 00:21:41
Pikachu 00:46:36
Latios 01:59:58
May 02:29:29
Tahu 02:54:56
TL 03:33:20
DM2 04:07:12
Sommerfuglen Sonny 05:00:37
DS 05:23:18
Ace Pryde 07:09:10
Besøgende
Gæster online: 1

Brugere online: 0

Antal brugere: 108
Nyeste bruger: Amkissra
Nye trailere
Pikachu Libre Trailer

Bandai Namco har lagt en ny trailer ud til det kommende spil Pokkén Tournamant, traileren viser Pikachu Libre og dens kampstil med elektriske effekter og nærkamp.
Spillet skulle udkomme i foråret 2016 til Wii U.


Pokémon XY & Z Trailer

Den første traler til den kommende Pokémon anime serie Pokémon XY & Z er nu ude.
Traileren giver et lille indblik i hvad vi kan forvente af serien samt Mega Evolution Act 4. Tilsyneladende vil Ash møde Alain som er protagonisten af Mega Evolution Act serien.
Der ud over giver traileren et kort indblik i Zygarde og nogle af dens former.
Traileren afslører også hvad der kunne være Ash´es Greninja første "transformation" det ses kort at Greninjas øjne lyser hvor efter den bliver omhyllet af vand for at tage den skikkelse vi så i Coro coro magasinet.


Se trailerne under "Læs mere"
Nye Pokémon former
Den legendariske Pokémon Zygarde får nye former, det afsløres i det nyeste nummer af Coro Coro magasinet.
Zygarde vil tilsyneladende få 2 nye former den ene kaldes Zygarde 10% form og den anden Zygarde perfekt forme.
Ud over dette afslører bladet lidt omkring den mystiske Blob Pokémon, som tilsyneladende står i tæt forbindelse med Zygarde, de to typer af "blob" Pokémon er kaldt Zygarde Cell og Core, og spiller en rolle i forbindelse med formerne.
Indtil nu er der ikke meget vi ved omkring disse nye former men det afsløres dog at Zygarde perfekt forme vil beholde sin dragon/ground form og efter informationerne at dømme vil den overgå Xerneas og Yveltal i styrke.

Derudover røber Coro coro titlen på den kommende anime som vil blive kaldt Pokémon XY & Z som skal komme d. 29. oktober sammen med Mega Evolution Act 4.
Billederne afslører også en særlig form at Greninja nærmer "Ash's Greninja" som ud fra informationen vil tilhøre Ash, den har andre optiske kendetegn og det fremgår ikke om det bare er optiske at lige netop Ash'es Greninja vil være anderledes eller om der er en dybere mening med det.
Animen har før vist specielle Pokémon som ikke har haft en relation til spillene, som Crystal Onix, mega Magikarp og andre lignende ting, eller om det i virkeligheden er en mega udvikling som en smagsprøve på eventuelle mega udviklinger til de nye kommende Pokémon spil?

Se billeder under "Læs mere"
Pokémon GO udkommer til Android og iOS i 2016
Nærmest ud af det blå annoncerede The Pokémon Company i dag via en livestream deres planer for kommende forretningsplaner, en helt ny Pokémon titel til smartphone.
Pokémon Go er titlen på appen der vil lade brugerne samle og bytte Pokémon i verden omkring dem. Spillet har været under udvikling i godt 2 år.

Spillet Pokémon Go er en app der vil lade brugerne samle, kæmpe og bytte Pokémon med folk i verden omkring dem.
Med din smartphone kan du drage ud i verden omkring dig, og opsøge steder i dit område du befinder dig i for at finde Pokémon, fange dem, kæmpe mod andre du møder og bytte dine Pokémon.
Ud over appen arbejder Nintendo lige nu på en ekstra ting de kalder "Pokémon GO Plus" som er en slags armbånd der via bluetooth kommunikerer med mobilen og giver et signal hvis en Pokémon er i nærheden så man ikke behøver rende rundt og se på sin smartphone konstant for at holde øje med om man nu også er i nærheden af en eventuel ny Pokémon.
Tilsyneladende er der også planer for at "Pokémon Go Plus" skal have yderligere funktioner så som at etablere forbindelse til spillene i hoved rækken (XY ORAS), men hvordan dette skal virke og hvad det vil betyde er endnu uklart.

Appen vil være gratis at hente og vil udkomme 2016 til både Android og iOS systemer.

Se den officielle trailer for promoveringen af Pokémon Go under "Læs mere"
XY BREAKthrough
XY BREAKthrough er navnet på den kommende Trading Card Game serie som udkommer i nær fremtid.
Serien vil indeholde en "ny" spille mekanik kaldt BREAK, som er specielle BREAK Pokémon der kan lægges på en Pokémon af samme navn og dermed give den en lille fordel, den største af dem er nok at man efter man har spillet en BREAK Pokémon nu må bruge alle angreb af den Pokémon den blev lagt på. Mange fans fra DP tiden mindes nok denne mekanik fra de såkaldte Lv. X Pokémon.

XY BREAKthrough vil indeholde mere end 160 kort, hvor af 6 er helt nye BREAK Pokémon, 8 Nye Ex Pokémon og 4 Mega Pokémon.

Japansk Reklame for at promovere den nye BREAK mekanik kan ses under "Læs mere"
Pokémon Shuffle Coder
En række nye koder til Spillet Pokémon Shuffle er blevet offentliggjort for at fejre den japanske udgivelse af spillet til mobilen.
Koderne er også mulige at bruge til 3DS udgaven af spillet for alle jer der har hentet dette gratis spil og som stadig spiller det.
Du vil modtage 2500 mønter i spillet ved koderne alene og 4 items som du kan bruge før du går op mod en ny udfordring.

Se listen med koderne og hvad de giver adgang til under "Læs mere"
Mewtwo Amiibo udgivelse
For alle jer der er grebet af Amiibo feberen, nu har i chancen for at forudbestille og skaffe jer en af de eftertragtede Mewtow Amiibo'er.
Mewtwo amiiboen er den sidste af Pokémon amiibo'erne der hører til Super Smash Bros serien, som endnu ikke er udgivet og er samtidig den første ammibo til en af DLC karakterene der udkommer.

Der er 5 Pokémon Amiibo'er som er Charizard, Greninja, Jigglypuff, Lucario, Pikachu og nu Mewtwo.
Blandt samlere har Pokémon Amiiboerne været meget eftertragtede det skyldes at de i nogen lande har været forbeholdt specielle forretninger og er blevet lavet i begrænset antal, så vil man have dem kan de være svære at få fingrene i.

Mewtwo vil blive udgivet den 23. oktober.
Pokémon Super Mystery Doungeon
Spinoff spillet Pokémon Super Mystery Doungeon har nu fået en officiel udgivelsesdato for en amerikansk release, datoen er sat til at være den 20. november 2015.
Dette er kun små 2 måneder efter Japan som får spillet i næste måned.
Med en amerikansk udgivelse af spillet varer det forhåbentlig ikke længe før der bliver bekendtgjort en dato så folk i Europa også kan få glæde af spillet.

Pokémon Super Mystery Doungeon udkommer til Nintendo 3DS
og vil efter sigende have 20 starter Pokémon man kan være heldig at "blive".
Spillet vil samtidig være det første i Mystery Doungeon rækken der har Mega Evolution med.