Log ind
Brugernavn

Kodeord
Opret en bruger!

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Seneste online
DARKMEW
Latios
Tamoco 00:13:44
DM2 00:30:10
Sommerfuglen Sonny 00:42:51
Bobby 00:58:28
Hyppe_ 01:30:39
IndigoInversion 02:24:11
DS 02:43:08
RP 03:15:38
Besøgende
Gæster online: 2

Brugere online: 2
DARKMEW, Latios

Antal brugere: 103
Nyeste bruger: dbbuu
Velkommen
Event Pikachu

Ash Pikachu (Der har forskellige hatte fra hvor Ash har rejst rundt i Animeen) kommer som special serial code på den officielle side www.pokemon.com fra den 19 september frem til 30. oktober, DOG er der en hage. I denne periode bliver der omdelt 6 forskellige Pikachu men der kan KUN vælges én per spil, hvilket vil sige at man skal tænke sig godt om. Tiderne for hvornår Pikachuen med de forskellige hatte udkommer er som følger

19. - 25. september: Pikachu (Original Cap)
26. september - 2. oktober: Pikachu (Hoeen Cap)
3. - 9. oktober: Pikachu (Sinnoh Cap)
10. - 16. oktober: Pikachu (Unova Hat)
17. - 23. oktober: Pikachu (Kalos Cap)
24. - 30. oktober: Pikachu (Alola Cap)

Nu kan den første Pikachu hentes. Koden er: PIKACHU20
Shiny Tapu Koko event!

Det er nu muligt at hente Shiny Tapu Koko ved at bruge internet muligheden under Mystery Gift. Den er i lvl 60 og har Electric Surge som ability. Den er Timid Nature, holder Electric seed og har angrebene Nature's Madness, Discharge, Agility og Electro Ball.
Det er endnu uvist hvor længe eventet vil forløbe.
Pokemon Direct 6. juni


Husk at slå ind på Nintendos Youtube og Twitch kanaler i morgen klokken 16:00 dansk tid for der vil der komme en Pokémon Direct. Indtil videre er det ikke blevet annonceret hvad der vil blive snakket om, så før i morgen skal i huske at tage alt hvad i høre og læser med en gran salt.
Fejl på siden
Vi har nu fået flyttet siden til en ny server, og selvfølgelig har det givet problemer.

Men heldigvis har vores nye host UnoEuro været særdeles hurtig til at rette alle fejlene, det betyder dog desværre at dem der har rettet deres profiler og signaturer nu er nød til at rette dem endnu engang. Beklager.

Nu håber jeg så bare at alting spiller som det skal fremover
Stor Opdatering til PokeMania forude!
Som mange nok har regnet ud har vi i en periode pønset på noget til siden, vi har over de seneste måneder tilføjet nyt til brugernes pokemon som Iv, Ev og Naturs og I har bestemt allerede haft på fornemmelsen at det kun kan betyde at vi rent faktisk arbejder på noget det kan bruges til.
Nu er det så småt ved at være så vidt, så vi mener vi godt kunne fortælle jer om det.
Kamp systemet til siden er så godt som færdigt, det er intet stort og ubeskriveligt fantastisk, men bare et relativt simpelt system der går at ens pokemon kan bruges til lidt mere en bare at samle på dem.

UPDATE:
Så er vi igen klar med en opdatering. Det bliver den sidste i denne omgang.
Nu kan man også gennemføre gym kampe, faktisk temmelig mange foskellige.
HUSK at det koster 5 PokeDiamond at starte en kamp, til gengæld er der gode præmier for en sejr.
Mega Stones til Mewtwo i S/M!


En mail fra "The Pokémon Company" forklarer hvordan vi skal "springe" ind i foråret med pokemon. I denne mail, reklamerede de med at man fra den 3. marts kan afhente hele to Mewtwo mega stones, nemlig Mewtwonite x og Mewtwonite y ved brug af kun én kode!

Koden er M2DESCENT og ved indløsning giver den dig begge mega sten i et Pokémon Sun eller Moon spil. Koden kan indløses én gang i hvert Sun og Moon spil.

Mewtwo kan ikke skaffes naturligt i hverken Pokémon Sun eller Moon, til gengæld kan man anvende Pokémon bank og Poké Transporter til at få en Mewtwo overført fra ens tidligere spil, for eksempel fra HeartGold eller SoulSilver.
Når man anvender Pokémon Bank bliver items automatisk fjernet fra Pokémonen så lige pt. er denne Event kode den eneste måde at få Mega Mewtwo X og Mega Mewtwo Y i Sun og Moon.

For hjælp til at indløse koden, tryk "læs mere".

Indtil videre er der ikke nogen udløbningsdato, så hent stenene mens I kan!
Pokémon Go 2. generation
Idag kom det endelig officielt ud at Johto pokémon'er vil komme ud til Pokémon GO senere på ugen.
Den eksakte dato er endnu ikke oplyst.

D. 12. december sidste år, tog Niantic og The Pokémon Company hul på 2. generation, ved at give adgang til næsten alle babyerne fra 2. generation, men kun via æg.

Ydermere vil der komme nye bær, til fangst af pokémoner.
Nanab Berry som gør Pokémonens bevægelser langsommere, hvilket er praktisk til pokémon'er der har tildens til at angribe eller hoppe ofte.
Pinap Berry vil fordoble antallet af Candy man modtager, når man fanger en pokémon, hvilket vil være ekstremt hjælpsomt ved indsamling af candies til sjældne Pokémoner.

Derudover vil der nu også komme køn på Pokémonerne, i form af et lille symbol, ved siden af navnet, der vil indikere kønnet.
I den forbindelse vil kønslige forskelle også blive synlige, ligesom de er i spillene, hvor man f.eks. kan finde Wobbuffet med eller uden læbestift.

Se video under "Læs mere"

Mere info kommer muligvis, når dagen nærmer sig.