Log ind
Brugernavn

Kodeord
Opret en bruger!

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Seneste online
DM2 09:41:29
RP 11:02:11
DARKMEW 6 Dage
Tahu 1 Uge
Mickel 1 Uge
TL 1 Uge
Latios 6 Uger
minibug 10 Uger
Pikachu 14 Uger
danilkp1234 14 Uger
Besøgende
Gæster online: 2

Brugere online: 0

Antal brugere: 128
Nyeste bruger: minibug
Pokémon The Movie: The Power of Us
Filmen foregår i en original tidslinje (formentlig parallel med canon-versionen vi ser i animéen), vi møder nemlig en Ash Ketchum, vi aldrig har set før - og dette på flere måder.
Ud fra traileren bemærker man formentlig hurtigt, at selve filmen benytter sig af ny tegnestil hvilket ses både på de nye karakterer, men absolut også hos vores kære ven, Ash Ketchum. Han rejser desuden alene bortset fra hans trofaste partner, Pikachu.

Beskrivelse af traileren
Ash og Pikachu ender i en lille by ved havet, der efter sigende skulle være i harmoni med vinden. Indbyggerne tilbeder den legendariske Pokémon, Lugia. (Det er ikke blevet bekræftet om, hvorvidt filmen finder sted i Johto regionen - Pokémon fra Johto regionen på filmens plakat antyder dog dette).
Som sædvanlig sker der en frygtelig hændelse, og det er som altid op til Ash og Pikachu om at redde byen. Blandt Ashs nye bekendtskaber ses personer, der bedst kan beskrives “en tvungen løgner” og en “bitter gammel dame”. Ashs bekendtskaber er som altid knivskarpe.

KILDE(R): Polygon.com, Pokémons Officielle YouTube-kanal
Kommentarer
#1 | Callary d. 22 September 2018 17:10:45
Om noget finder jeg det lidt interessant at man høre den japanske version af Lugias sang i en engelsk trailer. Men den ser nice og ser ud til at fortsatte sit rebootet-state som I choose You startede
#2 | TL d. 16 January 2020 11:27:14
Halvandet år senere, og jeg har nu set den på Netflix. Det er virkelig en rigtig god film, for at det ikke skal være løgn. Det nye "reworked" look er virkelig smukt, og det gav mig faktisk lidt vibes fra Latios & Latias-filmen.
#3 | rune2650 d. 20 January 2020 07:53:02
TL jeg tænkte det samme da jeg så den, og personlig er jeg selv meget positiv overrasket over den ^^ jeg havde ikke selv så høje forventninger, da det var at jeg skulle se den, men det må jeg give dem, de har gjort et godt stykke arbejde med denne Bredt grin
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.