Log ind
Brugernavn

Kodeord
Opret en bruger!

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Seneste online
DARKMEW 00:31:44
Tahu 01:18:47
RP 08:28:15
TL 20:51:11
rune2650 2 Dage
Swingking1978 1 Uge
IndigoInversion 3 Uger
Mickel 3 Uger
Pikachu 3 Uger
Ricco 5 Uger
Besøgende
Gæster online: 3

Brugere online: 0

Antal brugere: 127
Nyeste bruger: Swingking1978
Nyheder efter E3!
Ved E3 kom det frem at Pokémon Sun og Pokémon Moon bliver de første spil hvor Shigeru Ohmori er spillets instruktør og Junichi Masuda, som har været spil instruktør siden Pokémon Crystral, er producer. Ved præsentationen blev der vist at Ledyba er på route 1 og de viste hvordan den nye kamp menu ser ud. I Pokémon Sun og Moon har man et større overblik over kampen end tidligere, når man kigger på bundskærmen. Det er nu muligt at trykke på din eller modstanderens Pokémon og se hvad type de er og hvordan deres stats er blevet ændret i kamp. Når man klikker på ”Fight” knappen får du dine angreb frem og kan nu, udover at se type på angrebne, se hvor effektive de er mod din modstander, samt klikke på et ”I” ikon for at læse mere om angrebet.
Når man fanger en Pokémon bliver den registret i Pokédexen, som nu viser om en Pokémon har en udvikling eller pre-udvikling. Dette kan ses ved at der er en hvid Pokéball før eller efter Pokémon, men denne Pokéball kan også betyde at denne Pokémon kan danne par med en anden Pokémon, hvilket de dog ikke kom nærmere ind på hvad betød.
Præsentationen viste også to nye Pokémon, Yungoose og Pikipek, samt to kampe mod andre trænere i spillet. I Pokémon Sun og Moon kan man nu se hvem der er træner og hvem der ikke er, ved at der kommer to sorte bjælker, en i toppen og en i bunden af skærmen, hvilket er med til at intensivere kampen. Når kampen går i gang kaster begge trænere deres Pokémon ud og er nu synlige bag deres Pokémon og vil ændre deres ansigts udtryk alt efter udfaldet af kampen.
Til sidst viste de Battle Royal, en ny kamp format hvor fire spillere bliver sat op mod hinanden. Hver træner kan vælge op til tre Pokémon, hvor efter det gælder om at være den sidste på banen. Når en træner har miste alle sine Pokémon er kampen forbi og den med flest Pokémon tilbage har vundet.

På den officielle Pokémon kom der lidt flere informationer om Magearna, Pikipek og Yungoose, samt en ny Pokémon der hedder Grubbin.

Magearna er en Mythical Pokémon der blev bygget af videnskabsfolk, hvis genialitet kendte ingen lige, for 500 år siden. Den har evnen til opfange følelser og tanker fra andre Pokémon og hvis de bliver såret kan den mærke deres smerte og vil forsøge at redde dem. I dens brystkasse sidder en mekanisme kaldet ”Soul-Heart”, som er dens rigtige krop, og blev bygget af en videnskabsmand der indhentede livskæft fra andre Pokémon. Den har evnen til at transformer sig om til en Pokéball, hvilket den gør når den er træt eller trist. Soul-Heart abilitien er nu forklaret og den bliver aktiveret når en Pokémon besvimer. Til sidst står der på siden at hvis man skanner Magearnas QR kode, når den bliver lagt ud på siden, kan man hente den til sit spil.

Pikipek er Woodpecker Pokémon og er af Normal/Flying Type med abilitien Keen Eye eller Skill Link. Den kan slå 16 gange i sekundet med dens næb, der er stærkt nok til at bore igennem træ og ødelægge sten. Disse slag den gør med næbet kan bruges til at signalere til andre. De kan både være fare signaler og velkomst signaler og trænere med Pikipek kan lære at tyde disse signaler. Den bore små huller i træer som den bruger til at opbevare mad og små skinnende objekter som de godt kan lide, så meget så der er et ordsprog der siger ”Er noget væk, er noget forsvundet, så kig ind i en Pikipek rede”. Den kan angribe fjender på lang afstand ved at spytte frø efter dem og gør det med så stor kæft at frøene kan side fast i et træs stamme.

Yungoose er Loitering Pokémon og er Normal Type med abilitien Stakeout eller Strong Jaw. Den elsker at spise og bliver aldrig mæt, fordi stort set hele dens krop er en mave og den fordøjer så hurtigt at den bliver sulten med det samme, hvilket også er derfor den har så stærke kæber, så den kan knuse og spise selv de hårdeste objekter. Den vælger en bestemt rute som den går af og leder efter mad og bliver ved indtil den til sidst er så træt at den bare ligger sig til at sove hvor den står og det kan tænkes at de vælger den rute fordi de ved den er sikker og der derved ikke er nogen fare ved at falde i søvn. Yungoose er ikke oprindeligt fra Alola regionen, men blev bragt dertil for at nedsætte bestanden af en anden Pokémon og nu er Yungoose blevet et normalt syn i Alola. Stakeout, som er en ability ingen andre før Yungoose har haft, gør at denne Pokémon gør dobbelt normal skade på en Pokémon der lige er kommet ud i kamp, hvad end det er udskiftning eller mid-kamp indskiftning. Siden den er så almindelig i Alola er den nem at finde og fange, men den har et forfærdeligt temperament når den bliver sulten og kræver rigtig meget mad.

Grubbin er Larva Pokémon og er Bug Type med abilitien Swarm. Den er meget afhængig af sine stærke kæber, som den bruger i kamp eller til at grave med. Den elsker elektricitet og kan derfor blive fundet nær kraftværker og transformerstationer. Ved at bruge dens klæbrige tråd kan den svinge sig fra rundt som en skuespiller med ophængs kabler.

Kommentarer
#1 | DARKMEW d. 15 June 2016 13:58:10
kan rigtig godt lide ændringerne i spillet. håber såd et bliver nememr at se en pokemon IV og EV så det måske automatisk står under dens stats og man ikek skal spørger en fyr eller kikke i det der traner stas
#2 | Callary d. 16 June 2016 13:41:47
Det bedste ved alle ændringerne (af hvad vi har segt) er, at det kan godt være at det er gjort nemmere for nye spillerer som fx, at smide skygger i skærmen når der en en træner kamp og kan vise stats drops og boosts. Men det er gjort på en sådan måde at jeg glemmer at de suggacoater det, men bare gør hele spil oplevelsen mere levendene

Well done, BTW så er Yungoos og Pikipek samt Grubbin okay nice
#3 | Tamoco d. 16 June 2016 17:12:27
Det er faktisk en virkelig god ide DM! Jeg håber de faktisk ender med at lave det på den måde.

Jeg kan virkelig godt lide det nye design i battle menuen samt at de også viser træneren, mens man er i battle. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige til Battle Royale. Er ikke helt begejstret for det.
Pokémonerne har jeg næsten allerede vænnet mig til - så jeg ser helt klart frem til spillene!
#4 | Zereocross d. 05 July 2016 15:35:01
Dat Yungoos for president! C:
Ej, Stakeout lyder som en mega brugbar Ability!
Lad os bare håbe den har en masse cover angreb, for mest skabe muligt Bredt grin
#5 | Dean d. 09 June 2018 21:18:41
regner med det nye Pokemon switch har alle pokemoner fra sun og moon og kan connect med pokemon go
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge indeller oprette dig som bruger for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.